Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To se, inače, zove ljudskost. Znam, nevjerovatno, zar ne? Prosječni Zapadnjak je u miru u stanju proći pored povrijeđenog, ni okrenut se neće.
Sirijski Dzevad Begic Dzilda LEGENDA..
..
Assad je isti ko Karadžić.
a ja propagande
ma americki scenario...nagovorili jadnika da odglumi junaka
PS Potvrda svemu tome je moj prijatelj Ali M. , rođen u katoličkoj porodici u Nju Jorku. Momak iz gheta, sa svojih 25 god. odlazi u marince i 15 godina biva dio tog tima. Tokom agresije na BiH kao pripadnik UN-a dolazi u svojoj misiji. Tom prilikom upoznaje Bosanku. Poslije zavrsetka misije odlazi u Ameriku, ali nedugo zatim se vraca u BIH, ženi tu istu Bosanku (moju komsinicu) ,prelazi na Islam i tu ostaje vječno da živi. ;)
Ovo je isto kao u sarajevu 90-tih- Ameri podrzavaju teroriste koji rade na razbijanju sopstvene drzave i to medijski pokrivaju. Pod snajperskom vatrom zlih četnika neustrasivi musliman spasava ranjenu zenu itd itd zvuci poznato? Ali neka plakace ovi za asadom kao vi mujice sada za titom a sami ste upali u zamku da drzavu razbijate...ko fol srbi vas ugnjetavaju, isto kao ovi sto veruju da ce im posle asada biti bilje
Braćo čuvajte se kjafira pod nickom Panta rei. Ovakvi kao on su nam dosli glave.
Braćo čuvajte se kjafira. Od kada su Ameri ciljano pokreuli ovaj rat, cijelo vrijeme vrsen je ogroman pritisak na vladu Jordana da njegov teritorij postane popriste tih sukoba, međutim vlada Jordana je to odbila, pa su Ameri zatrazili da svoje baze stacioniraju u Jordanu, naznačivši svoje dobro poznate \"mirotvorne udruge i njihove svrhe\", ISTE ONE KOJE SU DOZVOLILE GENOCID NAD BOŠNJACIMA. Od pocetka sukoba negdje oko 100 km od Sirije stacionirali su nekoliko svojih baza, naravno da se njihove ubice mogu da prebacuju na Sirijski teritorij i da djeluju po dobro ciljanom zadatku ( prezentiranje neistine , isceniranja istine, a sve to na krvi tog naroda). Ostatak svojih ubica CIA prebacuje preko tursko-sirijske granice, postoje tajni podzemni tuneli (naravno njima poznati)
u režiji CNN-a .....evo bas ste mi probudili simpatije prema divljacima tj pobunjenicima
dolazi aBd kraj asadu i njegovim zlocincima samo polako
Šta je od dole pisanog teksta uvrjedljivo da moram redati tačke, Nepismeni webmasteri. Propganda. Cekaj da to nisu oni pobu.njenici sto su bacali sa pošte c..i.v.i.le koji su radili u pošti? Ili su to oni p.obunjenici što su natjerali dijete da zäk.o.l.je zarobljenika? Ili su to oni p.obunjenici koji su po.u..bi.jali zaroblje.nike ve.zanih ru.ku? Koji su to bili?
Nijedan metak nije pogodio ni blizu ovog covjeka. Jadni neki snajperisti. Pogledajte dokumentarac Johna Pilgera \"The war on democracy\" i pogledajte kako amerikanci prave reportaze koje njima odgovaraju.
ti si ovjd ejedini ludd p.iz.da ti mat.eri.na kr.et.enska
Kako nasjedate na lazi, pa vidis da je mrtva zena prije godinu dana, pa sada kao \"fini\" pobunjenici izvlaci odnosno vuce po betonu, u medjuvremenu tamo shatro puca se hahha a neki dan na TV pobunjenik dao sablju djetetu da zakolje civila, KO JE OVDJE LUD?
Cinimi se da je scenario raspisala CIA ,koja ima itekako iskustva sa ovim ,sad to ide na TV po citavom svijetu ,USA lopovi time opravdavaju zasto su priznali pobunjenike i tako pripremaju javnost za mozda i direktno uplitanje u rat vojnom intervencijom ! Naravno prilog su napravili dobro nam poznati CNN e jos nam fali gospodja Christiane Amanpour i imamo deja vu ! Sta je zivot jedne zene ,spram velikih interesa Americkih lopuza !?