Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavrsit ce sramno svi oni koji cine ovakve stvari...samo je pitanje vremena.
kakvih sve imbecila nema medju komentatorima bog te yebo.... jeste vi prdoslavni pakaši aka zidovi aka jude i jehude optereceni islamom i muslimanima u pm....
LATAKIA-http://english.aljazeera.net/news/middleeast/2011/08/20118167523985930.html Palestinci bježe u izbjegličkom logoru u Latakia udaru Sirijski vojnici- http://english.alarabiya.net/articles/2011/08/15/162373.html
Mi to razumijemo, no vi ste ti sto nas gurate u Arape i pustinje nekakve. Vama je to non stop u glavi i na jeziku. Vidi samo ovog komentara iznad, \'\'glupi Turci\'\'. @glupi Turci.....da se primjetiti ko je ovdje glup. Arapi i Turci nisu isti narod. Arapi nisu svi muslimani, pogotovo u Siriji, Palestini, Libanonu. @Juda, isto kao za ovog iznad, vazi i za tebe. Nisu svi Arapi muslimani, pogotove ne ovi! Ovdje se ne radi o solidarnosti prema \'\'braci\'\' muslimanima, vec o ljudskoj solidarnosti. Jadni Palestinci moraju cak da bjeze iz IZBJEGLICKOG kampa. Da znate nesto o zivotima tih nesretnika, ne bi tako grozno pricali o njima i njihovoj sudbini.
opet mi krivi što se muslimani međusobno kolju. ovi kvazi muslimani s 22% bosne, nemaju dovoljno mozga da svate da muslimani širom svijeta nisu bratski narod, bez obzira na istu vjeru.
majmuni muslimajmunski, nema izrael s ovim. ko vam je kriv što se međusobno mrzite.
Sad ce opet komunjare poceti pricu o tome kako je Assad zapravo jagnje i zlato i kako se prljava Amerika urotila protiv njega.
mrzim sirijce i njihovu diktaturu nad narodom, nećete još dugo. kod vas je gore stanje nego kod nas.
uf, što mrzim te palestince.
ove baljuge se istrebljuju međusobno, što i nije tako loše.
palestinci nemaju mira ni van palestine...fuj israel...
Ma ovo je gadjao Izrael.....pa podvaljuje Siriji......jadan Palestinski narod........