Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam na tribini i vidio ove dvije djevojke, prelijepe su. Mozda im ovo nisu najbolje slike, ali trebate ih vidjeti uzivo ili barem na fejsu, ako imaju profile. Jel zna iko kako se zovu (ova sa zelenom i ova sa ljubicastom maramom)?
Nisam znao da su Srbi napali Siriju.Treba vas protjerati iz MOG Sarajeva bagro nezahvalna.
koliko je vas koji ovdje prosipate šuplju otišlo na tribinu i čulo iz prve ruke o čemu se i na koji način govorilo... ali ne, vi ste najpametniji, ne morate ni biti tamo da biste znali šta se tamo desilo, ne morate ništa čuti, vi to sve već znate, ne treba vama neki tamo naučnik da utvrdi činjenice, kad su one vama tako očigledne... blago vama.
@tata sto se ljutis na tatu,da ti nije neka od ovih vjerenica?Bas si napredan,Evropa takvima siri ruke
Šmokljane, prvo se nauči pisati pa onda dođi na portal da brabonjaš!
Hahahahahahahah vidi balincadske omladine i g.ovana,hahahahahaha i sa ovima u europu,hahahahahaha,sklanjajte te nakarade da svijet ne vidi.Slazem se da situacija podsjeca na rat u BiH,cak je potpuno identaicna u dijelu rata kada su samoproglaseni Bosnjaci koji su ustvari poturceni Srbi zaratili protiv svoje brace u Krajini na celu sa jedinim intelekton na strani Muslimanskog naroda,Fikretom Abdivom.Ta situacija i situacija u Siriji potpuno reflektuje nakaradnost Islama,i kao takvog braca Amerikanci i Jervreji su krenuli u konacni obracun da se ta nakaradna i teroristicka vjera ukloni sa lica zemlje.
Da sam lud,mozda bi i vjerovao u ono sto ocima ne vidim.Prvo je laz,Siriju porediti sa ratom u BIH.Bih narodu su bile vezane ruke da se brani od napadaca,to jest domacih pobunjenika i agresije Srbije.Siriske pobunjenika naoruzavaju modernim oruzjem,bas oni sto su nama vezali ruke.Druga laz je da se radi o brizi za drzavom i narodom,svi mi znamo kako je Iracki i Libiski narod zivijo prije pobune a kako zivi poslije.Zasto se ne ceka demokratskim putem,zasto moraju radi promjene vlasti padati mrtve glave,jos bratoubilacki rat.Zapadna javna politika radi svoje ciljeve>>>>
Svojom pobjedom ćemo najbolje zašutkivati vaše neznanje , nepismenost, površnost i neinformiranost koje su vrijedne stida... Živjela sirijska revolucija i slava hrabrom narodu!
isto je prvo po tome što i tamo i ovdje CIA gura svoje pijune (SDA SDP) da nedopuštaju stabilnost i normalan poredak nego da nas vode iz krize u krizu dok ne svisnemo
Iran nikada nece dozvoliti pad rezima u siriji jer tada pada i sam , ameri ce sve probati kako bi uspjeli raskinuti vezu iran -sirija -libanon jer bi tada izrael definitivno ocistio ono malo palestinaca i i hezbolaha koje samo iran pomaze u opstanku.. Sta da vam kazem za saudisku arabiju zemlju koja ugosti svake godine na milione muslimana a veliku saveznicu Izraela i amerike ,doci ce i ona na red.
\"Sirija je danas poput Sarajeva i BiH tokom agresije\" \"Sarajevo je danas poput Sarajeva i BiH tokom agresije. Pucaju na nas sa visine, koordiniraju iz svojih udobnih fotelja, kupuju Samsung Galaxy S2 nasim novcem itd..\" Nekima je danas gore nego u ratu, a o borcima jadnim da i ne govorimo. Kad bi kako mogli uzeli bi im sve, i njima i penzionerima, a i mladima i svima ostalima.
Sastali se izdajnici u jos jednoj epizodi rusenja Sirije...ali im ne ide.Jer je Sirija jaka i bit ce jaka sve dok ima svoj narod koji ima svijet i vojsku koja stoji uz hrabri rezim !
Pa vecih glupana nisam vidio , kretenu jedan ne interesuje ameriku sirija zbog nafte nego zbog Irana idi uzmi motiku kada neznas citati i i razmisljati . Citav svijet zna da je ovo sve zbog irana a vi lupate gluposti i slusate ovog proamerickog idiota....
@ Hanka Sto bi im pala u ruke. Sta ce oni sa Sirijom i cemu ona sluzi. Kao da nemaju dovoljno Arapa za hraniti.
ama neka ih simpaticni su,prvo bili srbi,onda se poturise,onda neopredjeljeni,onda cvijece hrvatsko,onda bogumili pa bosanci pa bosnjaci i sada vise nikako da se snadju heheheheh