Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti gore sto mislis da nesto znas, varas se.Vidim da znas samo da je zlocinac Asad alavit (šiija), to jest 25% Sirijskog stanovnistva su sije-Aliviti. Rest stonovnistva su Suniti. Vlast drze na celu sa Asadom ti manjinski Aliviti, covjek se ptao samo dokle. I evo doslo je do krvoprolica, pale su glave, sad je izbio vjerski gradzanski rat.One pristalice sto izlaze na ulice i podrzavaju Asada, to su svi Alijevci, a ovi ubjeni do sada su Suniti.Eto toliko samo n a tu temu radi informacije.
B.i.v.o.l.u jedan to sam i reko.Hajd nek mi ti poznajes situaciju.Kazem da je kršcansko-cionistički podanik i da ce nastradat uskoro kao i Gadafi(štap u analni otvor) zato jer ce braca muslimani da ga skinu ko i Gadafija,ko i Mubaraka,ko i onog Tuniskog,ko i onog Jemenskog,nema jaro igre s muslimanima ili ti vehabijama kako ti to kazes.Za vehabije i navijam,ja sta si ti mislio,da necu za Assada koji je k.i.t.a ups ovaj hocu rec alevita njaka sekturina cionisticko krscanska.Nema jaro pozdrave se sa svojim slugama u arapskom svijetu,došla je era islamskih vodja,cao bombini geju č.e.t.n.i.č.k.i :)
Nema potrebe da djeliš s nama svoje nepoznavanje situacije. Asada napadaju vehabije i njihovi jarani. Asad je sekularan, Asad je alavit (šiija), Asada podržavaju sirijski (i bliskoistočni) nemuslimani.
Asade sine pripremi analni otvor i dobro ga podmazi jer ceka te sudbina jarana Gadafija ako Bog da uskoro,Asade kurvin sine i podaniče zidovsko-kršćanski!!!
Bolesni komentatori bosanskog portala s asadovim pasošima gadafijevom platom i gluhobukovičkim ispiranjem mozga
Sad zidovi koriste priliku...
Dezerteri sirijske vojske sa turskim i izraelskim pasošima saudijskim platama i američkim treningom.