Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rafidije m_a_r_š u Iran i s ove stranice
gamad vehabijska se krije po kućama i zgradama. dovodeći tako civile u opasnost. nemaju petlje da se sukobe direktno već ovako skrivečki kopaju tunele pa se uvale u neki kvart. podrška sirijskoj armiji i narodu.
Ako nesto ne znas nemoj o tome pisati, tamo nisu vehabije nego mudzahidi koji brane tu djecu i zene. Oni se direktno sukobljavaju i osvajaju sve vise sirije kako bi uveli serijat, naravno vazno je skupljati lajkove govno neuko.
DREAMSICLE I KAHVA pomozite muđahidima, red bi bio da im pomognete, uvedite ih srijce u srednji vijek i pobite sve što nije u skladu sa vašim poimanjem života. međutim tamo ako dođete čekat će vas ponosna sirijska armija koja će vam za sekundu objasniti tablicu množenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Krvolok diktatorski, da bi sacuvao vlas i moc u stanju je pobiti sve civile..
naziv nika i tvoj komentar totalna konntradiktornost. smiješno. ko o čemu kurtva o poštenju.
ejman upravo si rekao istinu, prije dolaska bolesnih muđahida sirija je živjela u miru. kad su mudžosi nepozvani došli u siriju, zadatak vojske je da uspostavi red. budući da se muđosi skrivaju po tunelima i zgradama nema druge nego pacove izbaciti napolje. problem je što tada stradaju nekad i nedužni civili. u prevodu muđahidi su odgovorni za njihovu smrt. no hvala bogu kraj bolesnih muđahida se u siriji nazire. uskoro će sirijski narod živjeti u miru i iznova graditi svoju domovinu. propao je plan natoa koji je siriju htio pretvoriti u novu libiju. fuck off nato, fuck off mudžahidi.