Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
24 2 Khaan A.l Asal Aleppo Ugarit Khan honey Aleppo, the Ansar Brigade inside the cables after editing c 1 http://www.youtube.com/watch?v=suD5JfdMmJ4 ‬ 24 2 Aleppo Aleppo Ugarit, the glories of targeting tanks in Khan honey c 2 http://www.youtube.com/watch?v=LPqGxaSW4rY Quneitra Jbata wood Prisoners and spoils the roundabout Khan Bunny http://www.youtube.com/watch?v=9g7I_QlNt4E&feature=youtu.be people celebrate the liberation of the town of jasim in #daraa  http://www.youtube.com/watch?v=kb4yjDwAwn8&feature=youtu.be resistance fighters have liberated this area (al-tawarij) in al-hasakah: http://wikimapia.org/#lat=36.8645148&lon=41.3057184&z=15&l=0&m=b&search=%D8%A7%D9%84%D8%B7%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%8A%D8%AC In summary losses a.l-Assad on Sunday 24/02/2013 Documented the killing of 88 soldiers from the a.l-Assad, including 6 officers
@TNT svaka cast na komentaru, ali te moram upozoriti - da ne bi i sam upao u tu zamku, zvanu "rafidije". te "rafidije" imaju veze s iranom i iranskim siitima (imamijama, tj dzaferijama) koliko i i.s.l.a.m s t.e.r.o.r.i.z.m.o.m..dakle, nikakve. odnosno, cak je ta sekta i zabranjena u iranu, kao sto je i t.e.r.o.r.i.z.a.m u i.s.l.a.m.u.
ampak Pa ti si k.u.rcina ziva , ne razumijem zasto te je strah sija rafidija , jesi li naograiso sta ti je bolan pa citav svijet vidi da su ljudi u pravu ..... Pricas o nekim teorijama zavjera sita , pa jadan nebio kakvo ti je objasnjenje za irak pa sto ga saudiski suniti ne spasise eeeee kukavico iz podruma rat je gotov izidji.. Zivio iran i zivim za dan kada ce izrael biti gdje je bio oduvjek...
@amapk pa ti si se pozvao na wikipediu, sta sad mene ispitujes?! (samo mi nije jasno sta si htio postici postavljanjem linka?).
ne razumijem ovo: "He led a guerilla uprising against Coalition forces " kakvu gerilu kada su Sije cekali da Zapad polupa Sunite i da Irak padne Siitima u ruke ?! konkretno, koje su to vojne akcije protiv Zapada poduzeli Siiti ?! koliko meine sjecanje sluzi, NIJEDNU !!!!
@amapk e, svaka ti cast, ampace! ovim si potvrdio moje navode i preko wikipedie. najbitniji detalj: Mo.h.a.m.m.a.d al-Sadr's son, Muqtada al-Sadr, is currently the leader of the Sadr-ist movement and bases his legitimacy upon his relationship to his father. He led a guerilla uprising against Coalition forces and the new Iraqi government as part of the Iraqi Insurgency between 2004 to 2008. ako ne razumijes, slobodno reci, prevest cu ti.
@ldenzel laprda i wiki ? http://en.wikipedia.org/wiki/Mohammad_Mohammad_Sadeq_al-Sadr
@ampak ampace, opet laprdas.
@denzel Muktada nije zagovarao Dzihad protiv Sadama jer se opametio ali njegov babukica, kojeg je Sadam skratio za glavu, jeste ! naravno, to se nije zvalo "Dzihad protiv Sunita" nego borba za prava Siitske vecine u Iraku, ali ti to u praksi izadje na isto, ne ?! @max zaboravio si napomenuti da su u Turskoj prosvjedovali Siiti i da su isti izrazili podrsku Sirijskom Mesaru Basaru ... ako nas vec izvjestavas, pokusaj biti malo kompletniji !
heheeeeeeeeeeee-ovaj ampak je totale puko......kad on nešto komentariše ja obavezno moram da otvorim prozor da ta sva njegova glupost izađe van....moraš ti moj ampak- još da zagriješ stolicu što se tiče znanja, izgleda da si ti išao više oko škole nego u školu.......djeluješ mi kao da te je ulica odgajala i par kafanski igrača......hahahahhaaaaaaaaaaa
Izbili su sukobi između policije i prosvjednika u južnoj turskoj provinciji Hataj gdje su prosvjednici izašli na ulicu u znak potpore sirijskim vlastima, prenosi Press TV. Za vrijeme jučerašnjih prosvjeda turska policija upotrijebila je suzavac protiv prosvjednika koji su pozvali na prekid uplitanja Ankare u unutarnja pitanja susjedne Sirije. Prosvjednici su također prosvjedovali protiv prisutnosti stranih snaga u Turskoj.
@ammpak motada nikada nije pozivao na dzihad protiv sunita, jer bi to bio nonsens. dakle, opet lazes. drugo, nisam samo linkove trazio - trazio sam i odgovore! procitaj jos jednom moja pitanja.
@denzel Muktada je sin od Ajatolaha kojeg je Sadam skratio za glavu jer je, koje li slicnosti sa Sirijom, trazio vise ravnopravnosti za iracke Siite a i pozivao na Siitzski Dzihad protiv Sadama i Sunita ... ostalo ti ne znam reci ali sacekaj malo da drug @TALIB ustane, malo je prilegao sa hanumama poslije rucka, pa ce ti on sigurno pronaci trazene linkove ! a ako ne on licno, onda neko od ekipe novinara okupljenih oko stranice www.putvjernika.com naci linkove koje trazis !
@amapk ne vjerujem ti ni kada bi mi sada rekao da vani kisa pada. nadji barem jedan link, od tolikih emisija, gdje je on to izjavljivao i ja cu ti povjerovati. a u vezi pitanja, da ponovim: koji veliki grad je zadnji pao u iraku?! ko je vecina u tom gradu? ko je moktada el-sadr? kakav je njegov odnos prema okupatoru? kakav uvjet je postavio okupatoru? sta su oni ucinili? ko je donio fetve i ohalalio prisustvo americke vojske na arapskom poluotoku - u svim zemljama gdje su suniti vecina? btw, u vezi prvog videa - kako znas da je lik ajatollah, a sam tvrdis da ne znas ko je, niti kako se zove?!
@denzel, mrsko mi je kopati po yutubu ali, vjeruj mi na rijec, Muktada godinama i nije Radio nista drugo nego ponavljao ovo gore napisano ! da, i uvijek je pozivao iracke Siite DA NE NAPADAJU ZAPADNE SNAGE , tako da se rat u Iraku vodio iskljucivo izmedju irackih Sunita i Nato snaga a Siiti su uredno prespavali rat , ce3kajuci da Nato ode i ostavi im Irak u Siitskim rukama ! jos jedino ne raumijem sta ti od ovoga sto sam napisao nije jasno, kada vec i vrapci na grani znaju da je tako ... ps ostale likove izvidea ne poznajem, to sam vec rekao pa ti ne mogu odgovoriti na tvoje pitanje