11 poginulih u Hami
0
Sirija: 250 tenkova ušlo u Rastan
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
j.e.b.o ti kaldionica mamu u p.i.c.k.u.
smetljari!!! dosta vise sa americkim lazima! cuj to cia formulacihe, \"nekoliko vojnika i agenata slzbe bezbjednosti i civila!\" ha ha ha dalje, 250 tenkova + oklopnih transpotera je uslo u raslan.... ha ha ha halo, manijaci, znate li vi koliko je 250 tenkova?! definitivno ste smece najvece... niste kadri ni svojom glavicom malo mucnuti... ludilo!
ja mislim da su ipak srbi krivi.
opet ova islamistička bolesna vjera, mlati sopstveni narod. šta bi tek od drugih radili, da mogu???
čim završimo s ovim lojavim gadafijem, stižemo u siriju da sredimo i tog kenjca od diktatora, pa onda: šlag na tortu---- iran i onaj mali obrezanko, što je rekao da šalje brodove na našu obalu. ahahahhhah.... bit će sexa.
jesu li opet bosanski lojavci, lojalni diktatorskom režimu.
Past će i to pašče!
Vidi ovog hajvana Basara, na svoj narod salje 250 tenkova, a kad su cifuti okupirali dio Sirije nije slao tenkove, i umjesto da te tenkove i vojsku salje da oslobode okupirane djelove on njih salje na \"svoj\" narod, ne mogu napisati \"svoj\" bez znaka navodnika, jer tu ustvari i nije njegov narod i on ne radi za svoj narod, on radi za ameriku i cifute.
novine sire vijesti.. za to su poznate jelde? eh sad ko nama daje garanciu da je ovo tacni podatak hmm hmmm hmmm
ja dobio na kladionici 250 KM pa niko nepise o tome