Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Enver Hodza je svojevremeno u Albaniji stopu ubistava smanjio na nulu na nacin sto je uveo zakon iz kanona Lek Dukađinija, starog albanskog vojskovođe i vladara. Zakon je bio kratak i jasan. Ubica se sahranjuje ziv skupa sa ubijenim. To je jedan od najgorih nacina da se izvrsi smrtna presuda, imas dovoljno vremena da pretabiris sve jer znas da ces umirat sporo. E takav zakon treba uvest i kod nas, a sto se politicara tice, ja sam uvijek za varijantu da ih se otopi u kiselini da ne bi bezveze zauzimali mjesta na ionako prepunim grobljima.
Ima jedna istinita priča,veoma stara, Nekom je momku silovana sestra, kasnije kad je ovaj momak našao silovatelja, (sa par jarana), uhvatio ga je i gurnuo mu suhu šišariku u š.pak, i pustili ga...........hirurgija je imala pune ruke posla !!!!
trebali su se prije toga popisat po njemu
Tako se posutupa sa ubicama i silovateljima! Dovoljna kazna je samo da osjete istu bol i agoniju kao zrtva!
Svaka cast, nema sta, tako i treba sa svim silovateljima i ubijcama. A veleizdajnike naroda kao sto su nasi politicari, treba na lomacu,a lopovima ruke odsjecati i noge, a kurve i slicne lincovat. Konacno bih tada bilo lijepo zivjeti u svijetu.
i mi bismo trebali ove nase politicare al bas sve zakopat samo valja dovoljno duboku jamu iskopat,. morali bi kopat do kine da stanu svii al bismo bili poslije rahat
...lopatama ih zatuči odozgo po zaliscima dok ih Hajro bagerom zatrpava... :D
bilo bi ono.. odvajaj ga, odvajaj ga odvajo sam ga dvacet minuta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka čast !!!!!!!!!
Sta ti je bolan ? cuj svaka cast frajer ima 17 godina oni ga zivog zakopali.... silovao zenu od 35 godina ?? skroz ne logicno dijete je jos ima sud za ovo...
@dan0.ba Šta misliš da je to bila tvoja majka,sestra,kćerka,djevojka.........ništa lično,....ali, razmisli malo !?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
:D