Druga strana nereda u Engleskoj
0
Sikhi brane hramove, građani tjeraju razbojnike
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jes.. da su muslimani stali pred dzamiju sa palicama i sjekirom, sustina kompletne vijesti bi bila dijametralno udaljena od ove ovdje predstavljene..
Odmah pruziti podrsku demonstrantima, poslti NATO da bombarduje vladu UK jer je to isto desilo se i u Libiji.....Ili su arsini drugaciji za DEMONSKU ENGLESKU...
Namah sazvati Savjet Bezbjednosti UN da raspravlja situaciju u V.Britaniji. Sve je vise indikacija da se tamo masovno krse ljudska prava a vodeci politicari otovreno pozivaju na gusenje svih demokratskih prava. Insistirati na donosenju rezolucije kojom se osudjuje vlada V. Britanije za prekomjerno koristenje sile. Uvesti sankcije vodecim politicarima i blokirati i obustaviti finansijske transakcije s Londonom. U rajnjoj instanci otvoriti mogucnost koristenja svih raspolozivih sredstava da se zaustavi nasilje nad civilima....Zvuci li poznato?
A London će da gori...
Sve se vraca, pa tako i drzavama. Okupirali su bili pola svijeta, obogatili se na osnovu drugih, i sad im ti drugi preprivali drzavu. Tak\' i treba!
Ko su ovi ? Mislim ti Sikhi. Je li ovo vjerska ili etnicka skupina ?
vidi se da na harwardu studirao oVI indijac, pa oni su umirali u engleskoj od cistoce, jer na salati nije bilo izmeta, a tijelo naviklo, i sad on nesta vazi..
http://www.youtube.com/watch?v=7UgFyFWBIfw
Ne cine nerede indici i pakistanci vec cistokrvni englezi .......znate one sklone nasilju...hehe....
sikhe na v.rB.e
okupatori i kolonizatori englezi ub.ijaju pakistance, afgance id.....a oni su njihova buduca generacija u engleskoj.....a masala, natalitet im je na vrhuncu......:)) engleska je vec mali pakistan....:))
samo mi jedno objasnite. zašto su branili NJIHOV hram umjesto svog? zašto bih ja branio tuđu kuću umjesto svoje i pustio da moja gori? a tek \"preuzimanje pravde u NJUHOVE ruke\"? kako mogu preuzeti pravdu u TVOJE ruke? joj, zaboravio sam, za ovo ili imaš osjećaja ili nemaš, nešto se može i naučiti, ali to je u sedmom osnovne, a vi niste još dobacili... o SIKHIMA neću ni da govorim.
Nedavno sam bio u Dablinu i Londonu.. Svasta se moze vidjeti.... osim irca i engleza na ulicama dablina il londona Sve crnci siki indijci pakistanci poljaci.. Ako ti treba informacija.. bolje ne pitaj na engleskom Rekoh: Could you tell me... njo-njo njo-- I njo splic anglush ;)
gle ovih gadova s carsafima na glavi....fuj
Koja skupina \'kali\'\' terori_st_a Kakvi su ja ne da bih zaobisao njihovu sinag_ogu nego bi zaobisao London.. ma kakvi Englesku
Hocemo jos,hocemo jos,hocemom jos nasiljaa nasiljaa,,,,,heheheh,,,,
Omladina se digla na noge. Nesto ce si i iz toga izvuci pozitivno ali izgleda nista bas dobro za njih. Sljedeca generacija mladjih ce imati koristi od ovoga. Nesto kao i kod nas u BiH.