Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Palestinci ubiju 3 Židova...onda Židovi ubiju jednog Palestinca...onda Palestinci ispale sto BESKORISNIH raketa na Izrael...onda Židovi to jedva dočekaju pa za dan PRECIZNIM napadom sravne pola Gaze i uz to ubiju pedesetak civila...ne kontam,čemu se IZAZIVAJU JAČI...zar historija ništa ne uči...jednostvano je NEMOGUĆE se boriti nasilnim putem protiv Izraela...pa ubiše vas,stoko glupaaaaa....vidite li da jedva čekaju da ih IZAZOVETE da bi vas iskasapili...vidite da cijeli svijet šuti,a i vaša braća Arapi...a vi im prkosite...nemate šta jesti,ali prkosite glupostima...pogledajte kako žive vaša braća po Kuvajtu,UAE,Kataru,Bahreinu,Jordanu,Saudiji,Maroko...hebe se njima za vama...mic po mic,Židovi vam okupiraju naseljavanjem sve više teritorije...već ih u Palestini (bez Gaze) živi 20%...požurite da uspostavite svoje granice...uzmite što možete,jer na kraju ćete ostati bez ičega...pustite istočni dio El-Kudsa (Jerusalem) i on ako to nećete dobiti od Židova....pokušajte rješiti Zapadnu Obalu
ljudi znate li vi koliko izraelska govna ima bojevih glava!?.......vjerujte njima niko nis ne smije.....
Ta govna Arapska treba da se ujedine i istjeraju ova govna iz svete Zemlje...
Najavljuju ubijanje kao da idu na teferic... Bravo jevreji, hrabri ste nema sta ! Sto nenapadnete Tursku uili Iran?
Strpljen spašen. :)
Pa gdje su sad ISIS, ISID, IS, ID kako već ne znam ni ja, gdje je Boco Haram, gdje je Hezbolah, gdje su Talibani, sad ujedinjenje i dotući bagru ćifute!!
Imaju sreće što ih je Amerika naoružala, al' kad tad će i to zakazati, kako Srbi kažu za Kosovo, ako treba hiljadu, dvije hiljade, tri hiljade godina Kosovo će opet biti njihovo. Strpljen spašen, tako i za Izrael, sad im se može, al' neće dokle hoće. :)
Mislim da ni ti ne vjeruješ u to, Izrael je realnost koju podržava zapad, bez podrške zapada ne bi opstali ni mjesec dana. Za naoružanje se slažem, sad trenutno Izrael može da radi šta hoće, mogu biti bahati dokle hoće, al' kad tad.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prepali se nadolaska one ID republike od sjevera.