Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
genocid vrse ubaceni teroristi i placenici koje ste vi poslali, budalo jedna
Zivio Asad! Nadam se da ce one teroriste u krvi ugusiti..
TI SI TAJ KOJI VRSI GENOCID U SIRIJI U PALESTINI ITD STID VAS BILO ZIVOTINJE DVOLICNE , VAS I ZAPADNJAKE NA CELU SA AMERIKOM......
Koliko godina vi cinite Genocid nad Palestincima,gadovi....
Cionisticki dvolicnjak, prepreda kako ce RAZVALIT SIRIJU, pa za\'njom Iran, pa onda, ako ikako moguce, i Tursku. U medjuvremenu naseljavaju sto vise kolonizatora na palestinsku zemlju, otimaju im vodu, ruse im kuce i naselja. Cionisti, Zlocinci, PAR EXCELLENCE. Za njih je Assad, sitna , sitna, ribica.
@kenan Asad je đubre kao i ti!
Pa vi ga cionisti, genocidasi poducili tome. Pa vi vec 60 godina njegujete i usavrsavate tu aktivnost. P.seto jedno prljavo...vi se nasli kritikovati nekoga. To bi bilo isto kada bi se Duduk oglasio i kritikovao rezim u Siriji...ili pak neki hercegovacki us.tasa...svi ste vi ista go-vna.
A jesi pamten sigurno ste zajedno sa pobunjenicima dogovorli da se gOlanska visoravan nikad ne vratii Sriji , PA cijelisvijet zna da je to pravi razlkog podrske pobunjenicima. ZIVIO ASAD I SIRIJA. Golanska visoravan je dio Sirije koji je okupirao Izreal , za one Bosnace koji to ne znaju.
Pa neka vicu: \"Help NATO!\" \"Sejv Sirian mazlimz!\" \"Dzenosajd!\" \"Sta nam ovo rade Mofaze moj dragi !\"
\"Natanjahu je, takođe, kritikovao Rusiju da naoružava Damask i ponovio zahtjev Izraela za međunarodnom vojnom intervencijom da se Assad sruši, poput one u Libiji prošle godine.\" Bibi moze biti bez brige. Saudi, katarski o.c.e.u.b.i.c.a Al Thani i Erdoganovi cionisti su tu da ispunjavaju Bibijeve zelje.
ovaj uhljup izgleda ne konta da igra na kartu koju su davno iskoristili...
Izraelski avioni, koristeći se nebom iračkog Kurdistana, provode operacije krijumčarenja naoružanja na sirijski teritorij.Izraelske snage u zračnim operacijama prenijele su određene količine naoružanja na teritorij iračkog Kurdistana i sada, koristeći se finansijskom podrškom Katara, isto naoružanje krijumčare na teritorij Sirije.
Da da, tražio je Izrael da se bombarduje BG, zato su sad jedini i najveći saveznik Dženosajd Ripablik. Kupi si mozak morončino!
Uskoro će Mehdi akobogda, a za njim Isa. a.s. i ostali.
\'\'Izrael nas je odmah priznao, i javno trazio da se bombarduje Beograd u nekoliko navrata.\'\' Ti si \'Bosanac\' jedan ŽEŠČI idiot. jb ti Izrael familiju
Asad je komunjara a iza njega stoji Putin, orangutane
Izrael 65 godina vrši genocid nad Palestincima.