Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uzasno je sto se desilo ovim mladim ljudima, ali je mozda jos uzasnija sutnja i ignorisanje svijeta na ovo. prvo ti prebroje krvna zrnca, a onda odluce da li ce i kako reagovati. nije svaka zrtva vrijedna protesta. fuj.
Bože sačuvaj! Ovo je prestrašno na što je spao ovaj današnji morbidni svijet u kojem ni čestiti i pošteni ljudi više nigdje nisu ni sigurni, niti mogu mirno živjeti. Malo je reći da je ovaj zločin za osudu... treba se dignuti šira društvena zajednica u svim zemljama koja će biti u stanju potaknuti odlučne strukturne promjene kako bi se potencijalni sijači terora i zla mogli na vrijeme izolirati, te kako bi se zakonskim sredstvima pravne države mogli neutralizirati svi potencijalni kreatori i egzekutori mržnje bez obzira na njihov vjerski, nacionalni ili seksualni predznak. Mržnja je zlo i prema takvim pojavama mora biti nulta tolerancija - toga ne smije biti među normalnim ljudima ako želimo dobro čovječanstvu!