Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide covjek, a nije covjek.Nosi meso, a nije meso.Sta je to?Seselj nosi dzigericu.
vojo sokole,rak je uz tebe!
Vojvodo četo, brz oporavak ti žele sve tvoje nedužne žrtve, i još dugo, dugo, dugo godina iza rešetaka Scheveningena ili neke druge kazneno-popravne ustanove. Dabogda živio još 100 godina, i isto toliko godina robijao.
moze li bar neko dobiti presudu prije nego sto crkne? zato sudjenja traju godinama..to je najbolji pokazatelj koliko su zapadne drzave bile umjesane u nasu tragediju (ovim ne umanjujem odgovornost domacih fasista kojih ima mnogoooo...)
Raku jetre dijagnosticiran seselj!
Krepace krme, ili ce ga ubiti prije presude.
BRZOOOO, OSUDITE GA PRIJE NEGO STO CRKNE KAO MILOSEVIC
Ovog kretena treba nabiti na kolac dok nije umro jer nije nista bolje zasluzio i to ga odvesti u Vukovar nabiti i odraditi turneju kroz Hrvacku i BIH.
Kako vidim ovi truju Srbe u Haagu. Milosevica nisu dali obducirati ruskim ljekarima
Zar on nije iz nebeskog naroda!? Zar njemu moze nesta biti?
Što samo dvije? Malo je to. Evo trica đorđevića govori da mu je ovaj levat idol pa hoće i on dvije, tri metastazice nakonda mu se nađu.
Samo da ga ne puste,da se ne sazale na monstruma. Neka ga po zatvoru i po sudnicama da ga gledamo dok se ziv raspada.Jos samo da mu presude dok nije qovno krepalo.
Hagu je samo važno da se RS ne proglasi genocidnom tvorevinom zbog interesa sa Rusijom.
" jadna Vojka "
umiri bolno i lagano, monstrume!!!!.... Sarajlija,j
A one stotine na zdravom razumu nikom nista ..
U grob, ali ne kao slobodan čovjek, već iz zatvora kako je i zaslužio. WOOOHHOOO... ! Vidi groba, Čeka Šešelja svoga. Uzdržaću se onog R.I.P. To je u njegovom slučaju čak i neprimjereno. Ako i postoji neki drugi svijet, pa dabogda ti Šešelju duša nikada smiraja našla. Došlo vrijeme da se u grob legne. Iz zatvora. Yeeeepeee... !