Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On postuje samo svoju usranu guzicu. To mu lezi u genima.
movamo znati da je SVBIJA epicentav svijeta i pupak(vimuje se sa jednom dvugom vijeci) movate mi vjevovati-ali na kvaju kvajeva vojvodo otpala ti BVADA(mada se ne bvijes jer si poznat kao cosav covjek) Ostavices neces znati dal ce iko zaplakati za tobom.Svetan bovavak u zatvovu od mene i povodice-a tvoje knjige posalji onima kojima si stampao njihove u peviodu pvocesa pvotiv mladomuslimana-znas na koga mislim.
ovaj kreten prvo treba logopedu pa tek onda u skolu pa onda nesto dalje gledati.
velika srbija haa fashisti mamicu vam cetnicku
Jos mu samo brkovi fale
Pametan potez sudstva,jer je do sad tesko dokazati da je on direktno nekog lisio zivota! Ali cak I da izadje iz prdekane,ceka ga hrpa optuzbi u Beogradu i Zemunu! Jer se \"zaduzio\" na mnogo mesta! Mozda mu je I najbolje da sedi u zatvoru! Slicno vazi i za Nasera Orica!koji se \"zaduzio\" lokalnom stanovnistvu u BiH! A danas su aktuelni \"Neki novi klinci\" koji ne prezaju od dokazivanja. A kako se najlakse dokazati nego li skloniti prethodnog \"Gabadahiju\"!
OVAJ MI LICI NA TRUDNO PILE, NIKAKO DA SE OKOTI... pravi je skot
nemojte cojka bas mi ga zao hehe.. citam danas da ga radikalci iscekuju u beogradu vec u maju... bojim se da ce se malo vise nacekati
djesu si vojo dje si ceto dje ti je brada ? A ja ti nemas brade vojo zato sto si cos vojo.muce te vojo nedaju ti da dises vojo .e bas mi te zao vojo kad ces ti vise prosetat kalemegdanom vojo .gotov si vojkice.Areci mi vojkice jesi li nasao decka cujem da imas problema sa hemoroidima .vojkice samo nekog crncugu on ce vojko odmah da te izlijeci. sprcijo te boss u supcinu
jel istina da on ima fotografsko pamcenje ? i da je ono loood sto se tice prava ???
Glava mu je ko` jedan veliki hemoroid. Bolesna nacionalisticka budaletina....
dje si Vojo,legendo?!;
Ma sto ovu gnjidu ne bace u neku supu samicu pa nek truhne unutra do kraja svog bijednog zivota....