Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@koca ja BIH, ti BI, on, ona, ono BI, mi BISMO, vi BISTE, oni BI ;)
http://www.hercegbosna.org/forum/index.php
Sud; bih trebao da se pridrzava i da postuje zakonsko-ustavna pravila i da radi sve u skladu sa vremenom,a ne da omalovaza i zrtvu i ustav i zakon i da se nateze sa vremenom a to i jeste-najodvratnije u sudskom zakonu koji iskljucivo moze sam sebi da produzava,odnosno oduglovaci sa vremenom koje samo njemu odgovara --sto niko sa strane nemoze da utice na ;NJIH; sto je jako nehumano,pogrdno i neposteno u tim zakonsko-ustavnim igrama omuguceno.DA nije tuzno i sramotno,bilo bih zalosno!!!!! Zivjela SRS-a na celu sa VOJINOM i \"REPUBLIKA SRPSKA\"
@Zenga. Ostani ti u tvom \"splitu\". Grad je \"dobia\" ime jer gradjani \"splitaju\" sire noge,svabama,amerima a bome i pogatim Srbima,da ih karaju!
koji moroncina........... Pa volia sam da je taj tukan dosa na misto precjednika srbije, i onda da ih NATO jednom i zauvik saravni sa zemljom crnom. Stoka sitnog zuba Pozz Sarajevu iz Splita TORCIDA
Seselj odbija ljekara da ne bi otkrio kako on ima VELIKU PICKU IZMEDJU NOGU.
Šta je ovo, svi mrljucnu prije presude... Da ih ko ne truje? Ja bih se na njihovom mjestu zabrinula...
vrati nam se Tajo
SESELJU, KONJINO!