Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne samo da su ovi pingvini u sa-x postali guzn.o crijevo zapadne propagande preko kojeg se plasiraju sve njihove bljuvotine i lazi nego su i krajnje nepismeni... kao sto neko vec rece ne misle oni nista to su suplji mozgovi oni samo tipkaju...
Pa sta bi trebalo da bude u slucaju Rusije i Amerike, koji su preko 70% svjetskog trzista pokrili sa naoruzanjem...sve ostale zemlje svijeta, ili onaj vecinski dio bi trebao da prekine sa jedim ili drugim diplomatske odnose.
Hoce li zbog ovog incidenta veceras biti specijalna emisija Paralela?
iran napada zapad sa \"moralne visine\" - haha, grohotom se smijem.
Vjerovatno je trebalo da pise\"smrt SENEGALSKIH vojnika\",a ne \"iranskih vojnika,odnosno civila\". Senegal je divna zemlja,a narod je izvanredno gostoljubiv i tolerantan.Skoro svi su muslimani,hanefijskog reda kao i mi.
ne, nisu nista mislili - oni ne misle, samo tipkaju ako si cuo za majmune i pisace masine - e tako ti to radi trebalo je pisati \"senegalskih vojnika\"
\"\"Senegal je s negodovanjem konstatirao da su iranski meci prouzročili smrt iranskih vojnika\" mislite civila?
ne postoji Republika Iran