Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Dušice, pokrenimo proces nacionalnog dijaloga..."
A Ameri sve prisluskivali
Mediji:Sefovi ruske i Ukrajinske diplomacije vodili konstruktivan dijalog. Razgovor koji je zabiljezila americka CIA: Lavrov:"Slusaj me Dusko,nasih je pola Ukrajine,ako necete milom onda ce mo opet milom,ha,ha,ha". Dusica:"ali... Lavrov:"Nema tu ali ,narod zeli u Rusiju ,sad vrijedi ali,ali mi smo za demokratska nacela jer volimo cijelu Ukrajinu,sto narod kaze vuk sit a ovce na broju". Dusica:"Mogu li...? Lavrov:"Naravno da mozes ,nazovi me kasnije,hajd cujemo se.Dosvidanja".
ja mislio razgovarali kombajnom, a ne telefonom
srecom pa ih niko nije prisluskiv'o
diplomatsko telefonsko raspravljalo ;)))
Ruski agresori ponovo se zezaju sa ostatkom svijeta. Nasiljem ruse suverenitet i teritorijalni integritet medjunarodno priznati drzava, a onda kao vode dijalog. Zvuci li vam ovo poznato iz naseg bh. iskustva i proslosti?!
A sta je sa nasilno zbacenim predsjednikom koga je ukrajinski narod birao ? Zbacili ga sa vlasti Ameri jer nije igrao kako oni sviraju. Pa sad drzavom vladaju marionete postavljene od te iste Amerike...
ma ovi su za balkan mala djeca ili ratujte ili prestanite Balkan je zakon Mjesto gdje su Rimljani tukli Avare, da bi potom Avari i Slaveni tukli njih, a onda Slaveni tukli Kelte i Avare, te potom bili tuceni od strane Turaka i Ugara, koji su se tukli i medjusobno, da bi na kraju Turci bili potuceni, a Slavenima ostalo da se tuku s Ugarima, potpomognutim Austrijancima, koje su potpomogli Njemci, kojima nije bilo dovoljno da se jednom tuku, nego su dosli po jos, da bi, na kraju, kad nije bilo vise nikog s kime bi se tukli, Slaveni poceli da se tuku medjusobno.
Јој ево једна за нашега Марка Краљевића :) Моја омиљена :) https://www.youtube.com/watch?v=31nUYQPMHSQ