Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ srbin, sine, zemlja je ploca i ti nevidis bas puno iz Prnjavora...
@Srbin Pa zar arapi nisu vasa braca? Seselj i sadam su bili veliki prijatelji i istomisljecnici koliko se sjecam, a i podrzavo vas je kad ste po BiH i Hrvatskoj zarili i palili ... pa i sa Iranom ste raja,a Iran najveci huskac rata Israel vs palestina. Pa kolko Arapskih zemalja nije priznalo kosovo radi odnosa sa Srbijom.
&zivko& sta ces nisu oni ko vi ko misevi ste poceli bjezat kad vam je zagustilo
uhh sta ces
Samo neka ih rokaju. Nema potrebe da ulaze pješadijom i rizikuju živote svojih vojnika. ABA3, Izraelci nisu miševi, jer da jesu nikada ne bi opstali u okruženju islamskih fanatika. Ljudi znaju pravilno rasporediti i upotrijebiti svoju tehniku, obavještajne službe i političke lobije. Ha ha ha - evo se cepam od smeha samo kad pomislim koliko se turci u blisko-istočnom sarajevu grizu jer im braću rokaju.
Izraelski miševi i dalje ne smiju ući pješadijom.