Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se ne izbjegavaju pojedina mjesta ako se zna da su na losem glasu, pogotovo u nekim odredjenim vremenskim uvjetima. Zar vrijedi rizikovati zivot da bi nesto vidio.
Zaboravljaš adrenalin . . .
Adrenalin je ok, ali opet ako je onako u granicama, ali bas ici u toliku krajnost pa da te kosta zivota, mislim da se taj adrenalin ne isplati. heheh Eh Zmajcek imas pravo, ali i te iste koji se zalijepe sigurno kasnije glava zaboli. ;-)
Žao mi ljudi ... Ali , yebi ga, izgleda je najbolje bit kokuz. Kokuz sjedi na sećiji i siguran je ... Ovi što imaju "letaju" naokolo, a tko god leti kad tad mora prizemljit, ovako ili onako ... !!!