Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OAK CREEK, Wisc. -- A discharged Army veteran and racist advocate of white power acted alone when he attacked a Sikh temple in suburban Milwaukee and killed six people, officials said Monday. Jedna od dvije zastave navijača Širokog mu visi na zidu.
hahaha, tipicni americki lola, ne zna ni koga treba ubiti. vjerovatno htio muslimane i zamijenio ih sa turbanashima sikhima.
Živjelo DOMICILNO sr.anje.... Donje sa IMBECIILIMA sa kliksa.....
Žalostan dan za Paid by click portale. Malo je falilio pa bi im porasle dionice. Samo je trebao biti smeđi kreten umjesto bijelog.
Domicilni, ti loši prepisivaču. Kako jednom reče Seinfeld, najbolje je biti prvi komšija serijskog ubice ili bilo kakvog manijaka. Uvijek kažu da je bio miran, tih i pristojan.
Soon: He was a quite man, God loving white supremacist.