Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nestane gurbetska pederska cehtnicka Vera Sa lica zemlje
\"porast nasilja \"??? \"ekstremisti\"??? Bore se ljudi za svoju slobodu...
treba goovna teeroristichka sektaska unistit sa lica zemlje. nije ljudski a ni demokratski ali najposlije ce sve zemlje morat poduzeti isto i oslobodit se muslimana iako medju njima ima i normalnih. i rusi su ludi, znaju skim imaju posla a nista ne poduzimaju. imaju samo u moskvi pola miliona muslimana i to na polozajima.
Kad su u sukobu sa nekima, vi ih podrzavate, a kad su u sukobu opet sa nekima, onda ih ne podrzavate, smijesni ste. Ebe mi se za cecene i sve ostale na svijetu, da mi je sebe rijesiti.
Jadni i kurdi, oni imaju jos vise nafte a pi.ce ih Turci, ubise boga u njima!!! Kako vi zalite neku bracu, a neku ne...bas ste neki...
jadni ceceni, rusi ih ub;ijaju vec sto godina......puna je cecenija nafte gasa.....rusi su ko srbi ub;ice, nije ni cudo sto su rusi ucestvovali u genocidu nad bosnjacima u bosni i hercegovine ima samo petnaest godina!!! a i bosna i hercegovina je puna nafte onda vidite paralelu o genocidu cecena i bosnjaka!
THE END.....IZ FILMA 23%
.............. REKOSE GENOCIDASI I IZGUBISE BITKU......... ___THE END____