Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
......od 30000 do 70000! E jebem vam procjene! Što na ovom klixu valjaju gluposti!
A gdje su golubovi tu ? :D Eto nam prilike da izvezemo malo golubova za Ameriku :D
Ja mislim da bi se golubovi odmah vratili pametni su oni i jako lahko nadju put. Cisto sumnjam da bi ih tamo neko hranio, a u Bosni ostane ti malo hljeba ma nema veze golubovi ce to pojesti. ;-)
Pa od 9 novembra do danas bas se i nije nesto puno izgradio....
Za dvadeset godina bošnjak će biti predsjednik Amerike.
a žiku u pozadini white trash housing.....
Ne zive bosnjaci nego amerikanci
Upravo to. Pa lijepo rekose i definisase najveci od svih Bosnjaka - nacionalnost, vjera i jezik. Ovo su tamo Amerikanci islamske vjeroispovjesti. Ako i pricaju Bosanski djeca im ga vec ne znaju. Dakle, prema vlastitoj definiciji - nisu Bosnjaci.
A jesu ovi srbi ljubomorni sto njih Zapad mrzi
kao da vas vole :D
SVAKA CAST VIDIM I CIJEVI DA KORISTE ZELENE, A PRAVI AMERIKANCI SU USTVARI BOSNJACI SAMO ONI TO NEZNAJU, ALI SA VREMENOM CE NADOCI
I NEMOJTE DA SLUCAJNO CUJEM VISE DA NEKO KAZE AMERIKA JE PROTIV MUSLIMANA
Amerika nikada nije bila protiv muslimana, nego protiv fanatika! Hvala Bogu pa postoji zemlja poput Amerika koja ipak na neki nacin "brani" zapad od najezde fanatika iz zemalja poput Afganistana, Iraka i Irana. Da se ne boje Amerike, vjerujem da bi neke zemlje Bliskog istoka vec davno posla u dzihad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bosnjaci su stari americki narod kojeg su sijuksi genocidisali...
Pa kad vi mozete biti stariji od historiji mozemo i mi biti stariji od Amera koji i nemaju baš neku dugu historiju .))
pa ovo sam i napisao zato sto izmisljate bez imalo stida......srbi su poceli emigrirati u ameriku prije 300 godina pa nemas ovakve naslove......"simbol postojanja u st luisu"...a dosli prije 15-20 godina :))))) ...ajde nemoj me zayebavati :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jbte postajemo imperija, okupiramo Ameriku :)