Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozeli neko objasniti dali je to volja božija da kran padne i ubije toliko osoba koji su došli njemu da sr poklone ili je nesto drugo u pitanju. vi strogi vjernici sigurno imate dobar odgovor za ovo. De da čujem?.
Pokret Vehabija su smislili i osnovali Englezi. Ideja je stvoriti frakciju unutar muslimana, koje onemogućiti da se oni ikada pomire. Sa Vehabijama je kompromis i suživot nemoguć jer te negiraju, tvrdeći da jedino oni posjeduju apsolutnu istinu i da su samo oni na Alahovom putu. Ova vrsta ideologiziranog neprijatelja predstavlja najveći stepen razdvajanja i mržnje. Sa ideologiziranim neprijateljem nema i nikada ne može biti pomirenja jer bi to bilo izdavanje sopstvene ideologije. Zahvaljujući ovakvim, na ovaj naćin skrojenim razdorom, muslimani postaju dobra žrtva za pljačku. Posljednjih 10 godina Saudijske vaške, po nalogu dolarske Imperije rade kontinuirano na zavadi među muslimanima, tako da su zahvaljujući novcu i pomoći stranih obavještajnih službi uspjeli da proglase Šije (ali i sve ostale poput npr. Alavita) najvećim neprijateljima Islama, a sve radi očuvanja svojih usmrdjelih fotelja i bogatstva.
بسمله رهمن رهم - nego sta nego se nastavlja ! Ovi koji su poginuli imanu cast sto su poginuli na svetom mjestu kod Allaha ! I jos plus imali nijet obavljanja ! To je kao da su obavili !
Tako ti je sa svim religijama.Zrtva mora biti prinesena Bogu.Sto krvavija to bolja.Ako je ljudska tim bolje.
a najjaci su mi ovi, kaze sehidi, poginuli na allahovom putu, a bude neki cunami, zemljotres, kaze allah kaznjava kjafire hahhahaha s kojim budaletinama ja zivim P.S Bošnjak sam
Saudijcima, show must go on a, vjernicima Božije iskušenje
ebe se njima za 107 ljudi i za gladnom djecom , za tragedijom izbjeglica , sam ih brine Money, Money, Money .........
sabar brate
govna i jedni i drugi ;)) muslimani krepaju pod šatorima a ovi se rasipaju , sam tespihaju , pusti molitve, izadi šajtov i pošalji napacenoj braci ;)) fuujj;))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ove gnjide od Saudijaca bi trebalo bojkotovati. Oni su najveći neprijatelji muslimana u svijetu
E moj Adile, da ne bi rata ti bi bio normalan, al ovako bolje da nisi ni preživio jer te Allah iskušao da upadneš u klupko šijja koji nam u ratu dođoše i za svih 1400 godina islama ti laž poturiše... tolika ulema naša i svjetska je budala... al bitno je da su tebi suniti "vehabije", to i jeste šitska podvala, i mnogo toga... Molim Allaha da te uputi na Islam , i izbavi te iz zle sekte...Amin
@mrAdil Pokret Vehabija su smislili i osnovali Englezi. Ideja je stvoriti frakciju unutar muslimana, koje onemogućiti da se oni ikada pomire. Sa Vehabijama je kompromis i suživot nemoguć jer te negiraju, tvrdeći da jedino oni posjeduju apsolutnu istinu i da su samo oni na Alahovom putu. Ova vrsta ideologiziranog neprijatelja predstavlja najveći stepen razdvajanja i mržnje. Sa ideologiziranim neprijateljem nema i nikada ne može biti pomirenja jer bi to bilo izdavanje sopstvene ideologije. Zahvaljujući ovakvim, na ovaj naćin skrojenim razdorom, muslimani postaju dobra žrtva za pljačku. Posljednjih 10 godina Saudijske vaške, po nalogu dolarske Imperije rade kontinuirano na zavadi među muslimanima, tako da su zahvaljujući novcu i pomoći stranih obavještajnih službi uspjeli da proglase Šije (ali i sve ostale poput npr. Alavita) najvećim neprijateljima Islama, a sve radi očuvanja svojih usmrdjelih fotelja i bogatstva.