Operacija trajala 15 sati
0
Saudijski kralj Abdullah uspješno operiran
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arapi i muslimani se nece osloboditi jarma dok ne smlate ovu vehabijsku marionetsku cionisticko-americku pogan koja okupacijom Arabije ugnjetava cijeli muslimanski svijet!!
kakva religija takvi i podanici us.rano malo je rec
Dao bog da umre ko pas....
Crko daboda krme arapsko-zidovsko!
Njemu je sada Azraail glavni doktor, što se ovaj jarac naoperisavo to više ne pomaže, valja sada ponijeti one vreće sa zlatom na glavi pa pokušati preskočiti preko Siraata, morebit mu uspije u 88-oj godini.
sto ne krepa go vno!!!
Odakle mu pare za operaciju
Stici ce ga sigurno kletva ppobijene palestinske djece za ciju smrt je direktno odgovoran, kao i za smrti stotina hiljhada muslimana pobijenih od strane njegovih britanskih, cionistickih i americkih gospodara! Pseto prokleto vehabijsko!
-----------prljavi i bjedni arapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-----------sutite sad ko p.... ( vidi se sad da ste sluge cionističke)
Glavni finansijer sirenja vehabijske fitne i elitne prostitucije na Zapadu.
Vehabijski faraon koji je odgovoran za smrt stotina hiljada muslimana kao i svi njegovi prethodnici! Informisite se malo o nastanku vehabizma i saudijskom osvajanju Arabije i ostat cete zapanjeni kolicinom zlocina koje su ti britanski, a danas i americki i cionisticki hamali pocinili nad muslimanima. Sjeme im se pogano zatrlo!
Nejasnoca vjerujem kad pogledas u ogledalo mozes vidjeti koliko si glup i ogranicen. Zaista je nekad bolje ne reci nista nego ofirati se na ovaj nacin. A kralj u svili i zlatu, moj kralju valja polagati racun, npr. kako si utrosio obilno bogatstvo koje ti je dao Bog, jel ti zaista neophodna bila zlatna solja u wc il je prece bilo pomoci bracu u palestini, ja se bojim za sebe kako cu odgovoriti sto im nisam na neki nacin pomogao..........
crko dabogda.....
da bogdo da si crko bilo bi najpametnije
ovaj portal klix.ba je u najmanju ruku zidovski jer po ovim informacijama se da naslutiti da je urednik portala malo vise B.O.L.E.S.T.A.N od ovog djukca za kojeg nam hoce reci veoma radosnu vijest toboze da je dobro i da se ne sekiramo a urednik i.d.o.t ima na mogucnost da da skine puno vise informacija sa drugih portala kako niko iz vladajuce kraljevske dinastije nije ni pokusao osuditi IZRAEL za zlodjela nad muslimanima palestine koje je prodao PROKLETNIK na milos i nemilost cionistima i braci amerikancima.... Ovaj portal svim silama nastoji ubjediti posjetioce kako je IR IRAN neprijatelj muslimana ali evo mozete se uvjeriti kako je Gaza kao nikada do sada uzvratila cionistima i rakete sigurno nisu stigle iz saudije ili katara ili kuvajta pa ni iz turske koja nigdje nije ostro osudila cioniste a zna se da nesmije od amera, fujjjj prodane duze.....
a sto se ovaj ma.jmun operise, zar nije dovoljno dove upucivat ? ono sranja tipa sve je u bozjim rukama, bice kako je on naumio, sve je zapisano ? i onda kod amera pod noz
I sta sada mene briga za ovog sejtana/dzavola ma dabogda i on i njegova sva djeca i unuci imali Rak rane i raspadali se a nemogli umrjeti... To im onako od srca zelim!