Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi S.U.P.C.I u saudiskoj arabiji bolje da su pomogli svojoj braci palestincima i njihovi princevi bolje da manje J.E.B.U nmanekenke po evropi i trose pare na fudbalske klubove nego sto izmisljaju ovakve bolesne stvari. P.S i sam sam musliman,al mi se gade ti I.D.I.O.T.I
To su paranoidni bolesnici kojima je potrebno liječenje. Staljin je stalno mislio da hoće da ga ubiju, a ovi misle da im neko hoće da ukrade pi.ku.
...dok moderni covjek osvaja svemir, gradi tehnologije buducnosti i sadasnjosti, moderna vozila, telefonije,satelite,vojnu tehnologiju s kojom sramote arapskomuslimanske nacije... ...arapske nacije za to vrijeme najvise brinu o zeninoj vagini i izmisljaju najbolje i najnovije metode pracenja, prisluskivanja, predvidjivanja i ostalih vidova upravljanja ženama... osudjeni na propast osudjeni na sramotu! dok vam djeca ginu vi brinite o ženama! ako su židovi nacija izabrana od boga onda ste vi arapi očigledno PROKLETI OD BOGA!
Iskreno, stvarno me boli d.u.p.e za Saudijsku Arabiju, citajuci ove komentare pitam se zasto ne objavite neku vijest iz BiH. Mi nismo uopce daleko od Saudijske Arabije, a niko nece da prica o tome, vec kritikuje njih i time prikriva stvarno stanje u nasoj drzavi. Sprovedite neku anketu, pitajte zene kako im je ovdje, sta im priredjuju muzevi, momci, kako se ophode prema njima, koliko ima nasilja. Pa to je uzas jedan. Dovoljno je procitati ove komentare podrske i sve ce vam biti jasno. BiH=Saudijska Arabija
أنا ملك المملكة العربية السعودية، رب الأرباب، عائلتي البيولوجية وحزبي السياسي، في هذا الوقت من الأزمة الاقتصادية الحادة، ونحن أذكى الخبراء لا يمكن الاستغناء عنه، ونحن نعلم كل أسرار الحياة التي لا يعلمه إلا لنا ، لدينا الحكمة اللانهائية، وبسبب ذلك، والقروض، والمال والوقت من دافعي الضرائب أنحاء العالم، ينبغي أن ينفق لتشغيل لدينا بعيدا عن الأسئلة غير سارة، وتقويم للحماية لدينا الإلهية مكلفة من بعض عصا هناك رخيصة .. .
Non est Deus, illic \'tantum passenger car
Δεν υπάρχει Θεός, υπάρχει μόνο επιβατικών αυτοκινήτων
有没有上帝,只有一辆车
Non c\'è altro dio, c\'è solo autovetture
il n\'ya pas de divinité à part des voitures particulières
нет бога, кроме легковых автомобилей
אין אלוהים מלבד מכונית נוסעת
there is no god except passenger car
لا إله إلا سيارات الركوب
... nema boga osim Putničkog Automobila ...
PUTNIČKI AUTOMOBIL je danas najopasniji simbol idolopoklonstva i pohlepe za resursima (smisao života) u skoro cijelom svijetu ... zanimljivo je da saudijski muški m.a..e.r.i.j.a.l.i.s.t.i.č.k.i bogovi strahuju od bogova suprotnog spola.
Moderna Saudija je sa aspekta m.a.t.e.r.i.j.a.l.i.z.m.a samo jedno tipično politeisičko društvo u kojem svi m.a.t.e.r.i.j.a.l.n.i bogovi imaju tačno dvije stvari: (1)-MUŠKI SPOL, (2)-SAUDIJSKO DRŽAVLJANSTVO. ... poznaje li neko još neku tako malu teritoriju sa toliko mnogo m.a.t.e.r.i.j.a.l.i.s.t.i.č.k.i.h bogova ???
Ne postoji idealno društvo u m.a.t.e.r.ij.a.l.n.o.j sferi života. U svakom sistemu postoji m.a.t.e.r.i.j.a.l.i.z.a.m, i u zapadnom svijetu barem se nastoji da bude što ravnomjernije raspoređen između muškaraca i žena. A ovo je sistem koji nastoji sve pozitivne strane m.a.t.e.r.i.j.a.l.i.z.m.a usmjeriti za korist muškaraca, a negativne aspekti se usmjeravaju na žene.