Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cionizmu i imperijalizmu poslusni vehabijski rezim Al - Sauda sakodnevno sirom okupirane Arabije brutalno u.b.i.j.a.j.u civile, a u njihovim kazamatima lezi stotine hiljada ljudi koje su potrpali za najbezazlenije stvari, dok su u isto vrijeme u Bahrein poslali svoje naoruzane vehabijske bande koji tamo cine stravicne zlocine nad civlilima, o cemu cionisticko-vehabijska Al Jazeera sa sjedistem u Londonu (iza koje stoji katarski diktator kojeg su vojnim pucem protiv njegovog vlastitog oca instalirale SAD, Britanija i Izrael) i njoj slicni propagandni mediji poput CNN-a, BBC-ja, sute kao zaliveni. Saudima i drugim imperijalisticko-cionistickim marionetama u arapskom svijetu dani su odbrojani uprkos stravicnom teroru koji cine i otvorenoj podrsci Izraela i zapadnih imperijalistickih rezima, a tad ce doci i crni dani za domace vehabijske placenike, koje su ovdje instalirali neki zapadni rezimi u saradnji sa saudijskim i kuvajtskim rezimom, kako bi preko njih, ostvarivali svoje interese.
O čemu vi pričate, zar vas toliko indoktriniraše. Poučite se dok nije kasno, neznalice.
People in Saudi Arabia’s Eastern Province have staged fresh anti-regime protest rallies to show their anger against the ruling Al Saud family.
Tuzlak, kakav si ti glupan, to je cudo nevidjeno!
Vehabijo, ti koji su te kupili za sitne pare su najodaniji cionisticki slugani kojima je cilj zavaditi m.u.s.l.i.m.a.n.e i gurnuti ih u medjusobne sukobe kako bi njima potpuno ovladali, sto i ti kao pravi vehabija radis, ali oni koji te placaju nece jos dugo, a ni vase lezihlj.e.b.o.v.i.cstvo kad nestane cionisticko-saudijskih para nece imati nikakvu buducnost.
O P R E Z !!! O P R E Z !!! O P R E Z !!! Ne nasjedajte ovoj ratnoj propagandi kojim nas bombarduju placenicki mediji. Citajte advance.hr i upoznajte se sa stvarnim stanjem u Siriji.
treba tim teroristima dati po nosu i otjerati ji tamo odakle dolaze. a zna se odakle. nedaj se asade.
@ne jesili to ti Šitke AKIDE zgembo..heh...Tvoj Iran podržava u.b.i.j.a.nj.a nevinih civila po Siriji....zato tišu neznalico
jos vijesti o desavanjima u okupiranoj arabiji i bahreinu Saudi troops attack Awamiyah protest kill 1, injure 2 http://www.presstv.ir/detail/225972.html Saudi crackdown kills one, injures 14 http://www.presstv.ir/detail/225825.html Bahrainis hold mass anti-regime demo http://www.presstv.ir/detail/226001.html
vijesti o stvarnom stanju u okupiranoj arabiji na advance.hr. trazi clanak prosvjedi u saudijskoj arabiji.