Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadan djecak, a jadne li drzave.
tako je...nesmes se ni saliti jbt
@mirrorce a bosanke nevine se udaju za pare buhahahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
poserem im se na zakon
U Saudiji je zabranjeno nemuslimanima da jedu na javnom mjestu u vrijeme posta.Navodno opravdanje je da i nemusliman mora da suosjeca i neizaziva vjernike.
Ma ovo je laz nisu ga mogli uhapsiti zbog ovoga,jesu strogi zakoni ali kod njih se ovo desava svaki dan na mjestima gdje ima kontakta sa zapadnim svijetom kao sto je aerodrom ili hotel ili neka druga mjesta.Djecak bas nista nije uradio sto nije uskladu sa vjerom,glupiranje na netu nije nedozvoljeno,
Šteta momče drago što si se rodio u KOZOJEBNOJ PUSTINJSKOJ DIKTATURI OD DRŽAVE.
Hvala vam Arapi. Uništavajmo loš sadržaj na YouTube-u korak po korak.
Saudijci najveci licemjeri na planeti .
Eto sta radi teokratska vlast , ne dopusta ljudima da normalno zive nego zive po pravilima 7. stoljeca . Sto je najgore , ima Bosnji koji podrzavaju zakonik bliskoistocnih bajki.
jest lijepa ova američanka
Umjesto pokemona on ganjao milfare he he
Sram da bude ovog djecaka, kako ga nije stid da se ovako oholo mangupise, umjesto da se ogleda na Saudijske princeve i kraljevice koji u Cane i Monaco ponesu po kufer $dolara$ i fino lijepo ide "sodoma i gomora" s bijeloscijetskim kuravama dok se zadnji peni ne potrosi i cistog obraza kuci, a ne ono se naslo preko skaypa karafeke neke ccccccccccCCCCC
Najpoganija država koja postoji. Ljigavci su privatizirali svetu Meku i Medinu koje bi trebale pripadati svim muslimanima.
da te ja šarmiram mala, imam belegiju mani se beduina
Sto ljudi vole da sterotipicno komentarisu... Iako je Saudiska Arabija stroga sto se tice nekih ovih drustvenih odnosa a pogotovu po pitanju morala, treba biti objektivan i pokusati shvatiti da je njihova kultura i tradicija drugacija od zapadnih i da je danas stanje tako da se mlade generacije pokusavaju osloboditi tako strokih ogranicenja dok strije generacija na vlasti to bespomocno pokusavaju zaustaviti. Sustina problema je da vlast u SA tumaci Islam na bukvalan nacin i nije sposobna da
primjeni stav i princip islama u modernom vremenu. Tu bi imali mnogo toga da nauce od nas u BiH, ironicno jer Arapi smatraju da su superiorniji muslimani od nas u BiH. Naravno da se ovdje potice ta drasticna razlikost u normama zapada i SA ali je to taktika zapada da pokusa pokazati kako su Arapi primitivni a ne kako bi konstruktivne promjene napravila. Inace je dvolicno sa obadvije strane kako su spremni saradivati i smeskati se iako se iskreno drasticno razlikuju i neslazu govorim o SAD i SA
Saudijska Arabija je Trol na drzavnom nivou. Nek ih je stid i sram sto zive u 17. vijeku
da je 17. al nije ni 10.
Ehhh vidite dragi sugradjani kakvi maloumnjaci iz dana u dan pristizu i naseljavaju nasu BiH? Vi mislite da su pare sve, a gdje je sloboda? A kada jednog dana pocnu prste mijesati gdje im nije mjesto onda nema vise ni F.B. ni Youtube ni Klixa ni Instagram itd. inace odmah hapsenje. Jadno ovo dijete.
nikad oni nece primjenit svoje zakone ovdje samo mogu da se prilagode njihov zakon funkionise samo u njihovoj zemlj i to rade namjerno da ocuvaju red a imaju pare pa im jos uvijek to sve prolazi.