Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocemo i mi ovdje serijat... imamo vjestica koliko hoces
Ovo je demokratija i rahatluk a ne ono sr... u Švedskoj, Danskoj....Bježite odozgo, je.. socijalu....
..strasno je bosanski mus/limani ovo opravadavaju ..
Saudijci nemaju pametnija posla nego da održavaju srednjevjekovni mrak. Sad su po islamskom kalendaru u 15. vijeku, a tada je i kod katolika harala inkvizicija. Znači za 500 godina će i oni saznati za ljudska prava. Ne mogu žene voziti, mogle bi stupiti u sek.su.a.l.n.e odnose prije braka. Ne rekoše jel s mjenjačem, krastavcem ili bananom, hahahaha!
Svim uvazenim prorocicama treba odrubiti glave. Ubleharska stoka se hrani na racun naivnih i napacenih ljudi.
Trebao si još samo dodati onaj gore je stvarno milostiv i pravedan.
Zakon sproveden... Kada bi kod nas postojao ovakav zakon, 40% ljudi, mahom zena bi ostalo bez glava. Sve u svemu nista negativno...ne moze se biti saudijac, uzivati u rahatluku nafte, biti musliman, znati za zakone koji strogo zabranjuju vradzbine.., i pored svega vracati. E pa veliki je to rizik i za dunjaluk i za ahiret. Bolje glava na dunjaluku, nego vjecna vatra na ahiretu.
e moj bosanac ti si se vec davno oprostio s pamecu tako da mi te je zao sta lupetas i kako lupetas
za strašno i njegove istomišljenike to sto vi tvrdite kao u islamu zene ugrožene pa da vam objasnim. kod mene komšija srbin i tuče svoju ženu ko konja i ne da joj napolje. kao prvo u islamu je majka i zena nešto najljepše sto je dragi bog dao muškarcima to je nešto sveto,a za ove neznalice i kretene malo proučite vjeru islam pa onda komentarišite jer pojedine grupe ljudi nepismenih i ne načitanih tumače sve na svoj način iz islama.pa zabranjuju ovo ili ono. svaki musliman treba da uči i da se obrazuje što je više moguće i svaki musliman treba da teži da bude što bolji i da napreduje izučava i uči.u ostalom glup si da bi sve ovo svatio. a strašno je samo ovo što se desilo na našim prostorima i što se dešava.
Kada bi uveli šerijat u Bosni pola SDA bi hodalo bez glava.
Kad bi ovo uveli u Bosnu,pola moga komsiluka bi hodalo bez glava,hodalo jer zohare je tesko iskorijeniti
ovo sve poludilo!
ma vala i neka je, da padaju gave ljudskom sljamu svima bi nam bilo bolje ima i previse zla na ovo zemlji
All.ahu ekber! Ova je izasla iz islama svojim djelima a zna se da je kazna za odbacivanje islama s.m.r.t.
pa sto se vratila? trebala je ostat gdje je bila
Uskoro kako pišu Dani i Oslobođenje počinje izgradnja Univerzitetske biblioteke u Sarajevu koja će se zvati \"Kralj Abdulah\", po ovom velikom demokrati i poštovaocu ljudskih prava. Bravo za rektora Čaklovicu i njegovu ekipu