Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomuceni umovi i pomucene vrijednosti. Samo nastavljaju negativnosti i blate islam izdajuci nekakve fatve. Covjek napisao knjigu pa sta? Ako se nekome ne cita, nek je ne cita, a ne pozivati da se pisac ubije i to jos uz dobru novcanu nagradu. Uzas od drzave.
Uber-vjernici....blasfemija ne smije, ali uber-vjernici sebi daju za pravo da sve drukcije mogu vrijedjati. Ne vazi to btw samo za muslimane. Krscani, pogotovo Americki protestanti, su iste cry babies kad im nesto kazes o religiji.
Zasto je uopste da jebana fatwa izrecena!??! Covjek je izbacio jebanu fantazijsku knjigu. u cemu je problem??? Procitao sam knjigu, knjiga je dobra. Nista na njoj nije protiv islama, sta seru ti idioti??!
@Deepthroat Jok, ti jesi
Kako je čovjek glup,kada vjeruje u sve što se napiše ili kaže.
Ovaj hrsuz je navuko neprijatelja Islamu isto kolko i sebi. Sam zakuho i sam će srkat svoju juhu.
Najebo što je pišo po istini.