Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci sa su sestre dobre stare kurve...
ma sta...ona protresla vamo...ahah prije ce amerikanci izabrati opet busha nego palin...zna se sta radi i koliko korupcije iza njenog imena stoji...kazu kad joj se sestra razvodila od multimilionerskog muza sve pare su pripale znate komee?? pa narano palinovoj sestri....haha ako oni pobjede ode amrikaaaaa
Stara desničarska kuja je san svakog rednecka. Kci malodobna zatrudnila, rukuje boje sa M4 karabinom nego kompjutorom, budući zet- redneck koji se u životu jedino bavi snowmobile utrkama itd, je unazadila svoju zajednicu u kojoj je bila gradonacelnik i ostavial je u dugovima (iako u startu je nasljedila bez duka) koji se mejre deetinama miliona US$. Poznata po pralvljenju mostova i puteva koji nevode nigdje i poreskoj politici koja pogoduje bogatasima. Jednom rjecju ubila se za danasnjih SAD-a ,ali i BiH. Politicar kakvog i mi trebamo.
ma ameri su to, sine, priglup narod...ne taru izh bezveze ovi uragani...samo nek oni glasaju za republikance...svaki put je ista prica kao i pred izbor Busha u drugi mandat, fol svi su , a narocito obicni narod protiv njega, a onda na izborima covjek dobije...samo daj amerima jeftinog tuđeg goriva i nije bitno koliko ce neduznih glava zbog toga pasti...stoka najobicnija!
sto nece imamo i mi onu doktoricu sa ocne klinike u Fed parlamentu
NECE VALJDA AMERI IZABRATI OVAJ GLUPI REPUBLIKANSKI PAR (McCAIN, PALIN)