Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada sam imao 12 god. molio sam Boga da imam ovakvu trebu...
Kod mene toga nema , zabijes cunu ali i das dansku krunu .
Dobro je da ga nije zgnječila :D
Bas lijepa vijest.
Koja gaborka, ko da je r.e.i.s. c.e.r.i.c pravio
zakon je po obicaju krut. granica punoljetstva je 18 godina, bez obzira sto neki sazrijevaju ranije a neki kasnije. sad 12 godina jest\' malo rano, ali ocigledno je da tu nije bilo prisile. ne moze se ovakav slucaj porediti sa ozbiljnijim slucajevima gdje je dijete NATJERANO na sex. prave pedofile treba dozivotno na prinudni rad bez mogucnosti pomilovanja! za slucajeve kao ovaj... treba joj lupiti novcanu kaznu i pustiti je na miru. koliko god nastrano zvucalo, po ovoj prici izgleda da se ona stvarno zaljubila u djecaka. kad sam ja imao 17 a moja bivsa 16, ostavila me zbog 30 i kusur godisnjaka. smatram li tog lika pedofilom? ne! mala je bila zrelija i imala vise iskustva nego mnoge starije djevojke s kojima sam kasnije bio.
da
A gdje to? Jel\' taj Midlburg nedje kod Banovica?
Imal ko broj od malog?
Tako mlad a vec iskusan sevac. Karijera je pred njim. Sad je uciteljica na redu...
Da je imao priliku umociti jos 9 puta mozda bi dodio i trenerku.
U zatvor nego sta!!! Da je muskarac spavao sa djevojcicom od 12 godina, odmah bi ga u zatvor. Zasto zene da budu pomilovane za isti cin??? U zatvor dozivotnu.
momcina je dobro krenula
Ko da je kacavenda pravio
hajd halile ti ga prvo zalilaj..vid cune prava pionirska...