Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@5do5 08.02.2009. u 21:02 _______ da zavrsim diskusiju. Za Miletoc BIVSI sverc ronhilom - to je zavrsena prica o kojoj znamo svi - problem je je ono sto se ne zna ili o cemu se jos uvijek ne govori (javno) - no kad insistiras na Miletovom ronhilu, upitaj se koliko je steka ili karton ronhila a koliko je steka ili karton kokaina - koji pokriva cio balkan a americka imeperija vs MMF ne ptaju za porijeklo novca. Poklonjenom konju se ne gleda u zube - sve dok ih same ne zajase trojanski. konji.
a nisi cuo vijesti o \"naorzavanju\" rusije. lansiranje nekih raketa, nove podmornice, preleti okeana otvaranje novih vojnih baza. informiraj se malo o majcici rusiji.
Veoma je bizrdno da amerika koja je dugovima do vrata \"12 triliona\" ili ti 12 tisucha milijardi dolara u dugovima,klubu bogatih i dalje sebe predstavlja kao silu. Po glavi stanovnika je 16 puta zaduzenija nego osoba u rusiji. Holandija sa svojih 17 mil ljudi je dve hiljade i osamsto miliardi dolara u brlogu ili ti 40 puta vise nego po glavi stanovnika u rusiji. Amerika je krenula putem Slobe,kada nemam para daj da ih odstampam jos. Interesuje me kako ce se to odraziti na dolar u buducnosti!
hahahaha Zar misliš da se Rusija može dva puta na isti način prevariti. hahaha Vidjećemo ko je u pravu,
nije mile kralj kokaina to niko nikad nije ni tvrdio. ali da ima vilu na dedinju za koju bi od premijerske plate morao stediti nekih 100-ak godina nije nikakva tajna. a za sverc ronhilom to tvrde razliciti izvori ne samo ovi \"zavernici talibani, vatikan, nato, cia............\" ali sta vas briga bitno je da je vama dobro u dodikstanu. blago se vama sto imate mileta on ce vas odvesti sviju u vilu na dedinje.
VELIKI POZDRAV VELIKOM PRIJATELJU BOSNE I HERCEGOVINE, JOE BIDENU!!! VELIKI PRIJATELJ, ALI I VELIKI I DOBAR ČOVJEK... LJUDINA, JOE BIDEN!!! JOE BIDEN JE ISKRENI BORAC PROTIV SVIH OBLIKA NACIONALIZMA, ŠOVINIZMA I FAŠIZMA, A POSEBNO SE BORI ZA UKIDANJE TAKOZVANE \"SRPSKE REPUBLIKE\"- FAŠISTIČKE TVOREVINE. GENOCIDNA \"REPUBLJIKA SRBSKA\" JE FAŠISTIČKO LEGLO SA ČETNICIMA KOJI SU U 2. SVJETSKOM RATU BILI NAJVEĆI FAŠISTI I HITLEROVI SARADNICI I ŠUPKOLIZCI. JOE BIDEN - BRAVO JOŠ JEDNOM, LJUDINO!!!
@5do5 08.02.2009. u 20:15 _______________ e pa i ti ga sad precera ! pusti ba bre bola-n svercera ronhilom.... jedino ako si je kupio rovinj ili barem vile i hotele u dalmatinskom primorju onda je to vec.................... d(r)uga prica........... nije li mile kralj afganistanskog kokaina ?..... bojim se za bidena da ga jadnicka ne navuku.... mada mi iz prve odokativne perspektive izgleda onako malo zanosno. qq li se nasim balkanoidnim glavama koji idioti im kape kroje.
posto imas informacije ko je biden onda i znas ko je danas drugi covjek svijeta. amerika ce propasti kad tad ali na vasu zalost to bas i nece tako lako ici. to sto ste vi iz ljubavi prema svojoj djeci ostavili im u amanet genocid nad susjedima sa kojima zive u istoj drzavi i lose odnose sa vodecim zemljama svijeta tu vam sa-x nemoze pomoci.
hahahahahahhahahahaaa hahahahhahahhahhahhahah u kom ti vremenu zivis. pa niko i ne misli dapadati rusiju. ima drugi nacina jednom narodu kojeg je svake godine nekoliko stotina hiljada manje pomoci da bude jos veca sirotinja. na primjer navuci rusko politicko vodstvo na novu utrku u naoruzanju. tako da sav novac od energenata ide za naoruzanje a ne u razvoj naroda. narodu jedino mora imati za votku.
ah, sad se sjecam ! To je onaj okorjeli ,,srbomrzac\'\' i bosnjakoljubac koji je - htio - ali mu nekom igrom ,,slucaja\'\' nije uspjelo oboriti embargo na oruzje tada drzavi BiH. ne mogu da vjerujem da su balkanoidi jos uvijek primitivni kao da zive rodovske zajednice - pa vjeruju da bilo koji biden moze, hoce ili smije iz ljubavi raditi bilo sto iz ljubavi uraditi prema tuđim drzavama i ,,drzavnicima\'\' - i da ta ,,ljubav\'\' nije u vezi sa oslobađanjem Iraka... etc. ako padne dolar - (u korist jacanja eura) past ce i americka imperija a sa njom i demonkracija...
Moguće da ću ga još upoznati, ovo je proces koji traje već 20 godina. Moć Rusije ne nalazi se u rukam tajkuna, dobro možda jedan manji dio se nalazi nego u snazi koju neće Amerika i drugi da vide. Cijene energije sada padaju a šta kad cijene počnu da rastu. Rusija ima crvenu liniju koju sumnjam da će se neko igrati i preći. Napoleon je osvojio gotovo cijelu Evropu pa je na Rusiji \"polomio zube\", Hitler je isto mislio Rusija je njegova pa šta je bilo. Ameri sigurno to znaju i sigurno neće dirati crvenu liniju. Malo je i prostora da se tema šire elaborira.
ma bitno je da je traktorista mile iz lakasa posla pismo podrske predjsdniku izraela a oavj mu odgovorio nakon dvije sedmice. prvo je morao pitati bidena dali smije da odgovori na pismo bivseg svercera cigaretema. ali uspijesni svercer nije lako svercom zaraditi za vilu na dedinju. nek se vama blago sa vasim miletom, nije mi jasno sto iz takve dobrote u dodikstanu dolazite na sa-x da nama objasnjvate ko je tihic a ko silajdzic.
63-a, meni je sasvim dovoljno sto se jedan od ,,nasih\'\' predsjednika ,,pozdravio\'\' sa Bidenom. qq nama. svima.
Ista stvar sa Srbijom i ,,neovisnim\'\' Kosovom - samo sto je Bidenovu ulogu igrao Ahtisari u talu sa B.Pacolijem i i sa Kosovskim premijerom Hashimom Thachijem i predsjednikom Fatmirom Sejdiuijem.... Sutra ce biti Sandzak.... pa Vojvodina...
pa mozda prvo dovedu rusiju na prosijacki stap. prvo time sto glavni financijeri ruske drzave ruski tajkuni izgube u ekonomskoj krizi 100 miliardi euro. pa onda pad cijene energenata, pa onda preko ukrajine pokazu kako su rusi nepouzdani liferanti i kao posljedica toga ozivljavnje ideje za nabucco. upoznat ces ti bidena jos.