Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte nas vi iz UN vise branit majke vam.
potpusujem
potpisujes***
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
@ firma novi sad upravo iz tvog novog sada i drugih dijelova srbije je krenula agresija na hrvatsku i bosnu i hercegovinu u cilju stvaranja velike srbije. ja se i sad sjećam slika novosadskog i užičkog korpusa kako siju smrt po vukovaru i bosni. u tvom postu ispada ko da smo se mi ovdje svađali pa smo jedni druge tjerali. srbi iz bosne su radili secesiju iz međunarodno priznate države i pri tome su kl.ali i ub.ijali muslimane i hrvate samo zato što nisu srbi i nemojte ovdje prosipati priču o nekakvom građanskom ratu. srbi nisu htjeli živjeti sa muslimanima ako nije vlast bila njihova i zato su napuštali dijelove gdje su bili manjina, pa tako i sarajevo. ovo što ti govoriš je ravno tome da se sandžak recimo odluči na secesiju, onda mi iz bosne pošaljemo par brigada dapravi konc. logore i ub.ija srbe u srbiji i onda se ja iz bosne nađem pametan da kažem da je takav sukob u srbiji građanski.
Koju agresiju ti bagat spominjes ,nikada za vjeke vjekova BIH, nije niti ce biti samo vasa, a po tvome onda su na RS izvrsili agrsesiju,Tunis,Alzir,Maroko,Sirija,Libija, svi su oni poslali svoje mudzahedine ovde da kolju I sjeku glave.Puna vam usta stalno Srebrenice, ali nijedan musliman ne kaze da je 92-94, u, I oko Srebrenice ubijeno preko 3000 srba, pa onda kada je djavo dosao po svoje po vama genocid. Necemo covjece da zivimo sa muslimanima I tacka zato smo se borili I izborili. A to kada kazes da nije bio gradjanski rat evo ko se ovde protiv koga borio hrvati protiv srba hrvati protiv muslimana srbi I hrvati protiv muslimana hrvati I muslimani protiv srba srbi protiv muslimana srbi protiv hrvata muslimani protiv srba muslimani protiv hrvata I na kraju muslimani protiv muslimana, I hajde sada ti meni ovde reci ko je ovde aggressor,.
vizantijac. ti si debil i nemoj me smatrat svojim budalaštinama. zaobiđi moj post.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Hvala Samantha . Mi imamo dovoljno onoga sto ste nam vi uskratili onih ratnih 90 ih kad je Bosnjacka nacija ispred vasih ociju zamalo bila izbrisana sa planete u Agresiji i Okupaciji na Republiku Bosnu i Hercegovinu. Pred vasim ocima su granatirani a zatim do zemlje srusene sve Bosnjacke Bogomolje dzamije. Gradovi i sela sa Bosnjackom vecinom su Etnicki pometeni. Logori smrti su bbili vama nedovoljan razlog za ajciju ali Srebrenica i Genocid u Srebrenici su, eto, pomjerili malo vas um i bojim se da nas ni tada niste htjeli pomagati ukoliko ne natjerate Rahmetli Predsjednika Aliju Izetbegovica da potpise sto se potpisati mora. Kamo srece da se Aljo okrenuo i napustio Dayton i vratio se u Bosnu, nasao bi drugu sliku, ali mnogo bolju nego sto je ostavio prije nego je krenuo u Dayton. Bili smo pred Banja Lukom, koja eto danas ima Etnicki cistu vladu i tim istim Agresorima ste dodijelili nagradu Entitet Republika Srpska iako Genocidna, nagrada je nagrada, pa taman bila na kostima Bosnji
Da se ispravi nepravda ukinuti rs
Sabaheta Power Ceric,izlobirana je od strane bosnjackog kongresa Sjeverne Amerike,u Americku prciju zvanu UN,da bi protezirala bosnjake interese i atakovala na RS u ime njih.
Srbi ce Nestati Kao Dinosaur 🙊🙈🙉
Svabe i dan danas isplacuju nadoknadu jevrejima i jos danas se spominje zlocin protiv jevreja ....Suvisno je komentarisati zlo koje smo dozivjeli i kako to svijet ignorise ....
Besplatno kreiranje web stranica www.tenk.eu.pn
De ba Samantha je*i mater vise. Pun ljudima ku*ac iste price evo 20 godina.
Ko o čemu , kurva o poštenju....
a srbin o junaštvu
Marš balijo *** ti sestru poturčenu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da etničko čišćenje i genocid Srba a vidimo danas koliko recimo tih "zlih" Srba živi u FBiH, želje i misli su jedno moja Samanta ali realnost potpuno drugo. Isto recimo kao što vi širite priču o demokratiji i dijelite lekcije o etničkom čišćenju i genocidu a to što ste vi očistili Indijance nikom ništa, ali to je demokratija, to nije isto.
živi ih i previše
Koju agresiju ti bagat spominjes, nikada za vjeke vjekova Bosna nije niti ce biti samo vasa, onda bi mi iz RS trebali reci da je na nas izvrsila agresiju, Sirija,Libija,Kuvajt,Alzir,Maroko,Tunis, svi oni su poslali svoje mudzahedine ovde I vi da pricate o agresiji.Puna vam usta stalno Srebrenice ali nijedan musliman nece da kaze da je od 92-94 pobijeno preko 3000srba u I oko srebrenice, pa kada je djavo dosao po svoje po vama genocid. Necemo da zivimo sa muslimanima I tacka, zato smo se borili I izborili. A to kada kazes nije gradjanski rat da te pamo potsjetim ko se ovde borio srbi protiv hrvata srbi protiv muslimana srbi I hrvati protiv muslimana hrvati protiv srba hrvati protiv muslimana hrvati I muslimani protiv srba muslimani protiv srba muslimani protiv hrvata, I na kraju muslimani protiv muslimana I ajde sada ti meni reci po cemu je ovde neko aggressor.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Xhetnici su zajedno drzali Muslimane i Hrvate
Nemo' za'bavat
da etnicko ciscenje 200 000 sarajevski Srba, 250 000 krajsiskih Srba, 200 000 kosovskih Srba.Pogedaj te popis 1931 i popis 1948 i sve vam je jasno
Pa niko i nije jednostrano nikog optuzio kad je etnicko ciscenje u pitanju, tu su svi ucestvovali, i Srbi jesu znatno proterani iz Sarajeva i federacije, ali i Muslimani i Hrvati iz RS.
Koji ste moj qtz započinjali ratove ikako, vi velikosrbi ste za sve krivi?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Sve u vladi treba (etnički) očistit' :)