Svijet
0

"Salemska vještica" bila u seksualnoj vezi s jedanaestogodišnjakom

Klix.ba
Tridesetpetogodišnja Sarah Beth Hopkins iza Salema, optužena je po 20 tačaka za silovanje i sodomiju nakon što je otkriveno da je imala osmomjesečnu seksualnu vezu s jedanaestogodišnjim dječakom.

Hopkins je uhapšena u nedjelju nakon što su je dječakovi roditelji prijavili policiji.

Dječak, koji sada ima 12 godina, priznao je svojoj majci da je seksualno aktivan sa Hopkins posljednjih osam mjeseci. Kada se suočila s njom, Hopkins nije negirala dječakove navode.

Porodica je živjela u istom kompleksu stanova kao i Hopkins, koju su smatrali iskrenom porodičnom prijateljicom sve do zadnje dvije sedmice, piše portlandski portal KGW.

Majka je postala sumnjičava zbog njihovog bliskog prijateljstva i vremena koje provode zajedno.

Pretpostavlja se da su se intimni susreti odvijali u njenom stanu i vani kada su išli u duge šetnje. Policija vjeruje da ima još žrtava.

"Dječak je potvrdio da je bio u vezi sa 35-godišnjom ženom. Ljubazno molimo sve koji imaju mušku djecu, a koja su imala kontakt sa Hopkins, družili se s njom, živjeli blizu nje i slično, da sjednu sa svojom djecom i razgovaraju. Utvrdite da je sve uredu", rekao je glasnogovornik Marion County policije Don Thomson.

Hopkins je priznala policiji da je bila u vezi s dječakom, ali da ga nije tjerala, prijetila mu niti davala bilo šta za seks.

Hopkins na Facebook stranici ima mnogo fotografija sa mladim dječacima, kao i linkove koji vode na tinejdžerske stranice.