Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo-X je**m vam mater zbog ovog izludjujuceg banera za GRAWE osiguranje. I njima je**m mater.
eno rusi se sve za kosu čupaju
uh sto ga usra ahahahahaha cuj predsjednicki bracni par ajahahahaah
odakle vam ova priča \"predsjednički par\"? Pa oni su samo BRAČNI par, ona je slučajno udata za predsjednika i nije ona ništa na vlasti. Da su se kojim slučajem razveli, a on ponovo oženio, onda bi valjda ta druga automatski postala dio \"predsjedničkog para\"? Nikad se ovako nije kod nas govorilo, ni za Tita i Jovanku, ni za Kennedyja i Jacqueline, ni za Clintona i Hillary. Može se, eventualno reći, \"predsjednički BRAČNI par\".
kako je lijepo vidjeti harisovo ime medju imenima velikih drzavnika svijeta. trebo je mile probat sa air srpskom da odleti tamo. to je dokazano dobar i izdrzljiv avion.
jel to zasto rusi placu u vezi raketnog stita?
Oni mogu Rusima samo da se sagnu i da ga uhvate objerucke :)
zato sto ce rusima hebati mater sa onim topom :)
nemaju haubicu...
ne kontam sto na topu vuku leševe