Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah, pametnice bosanske, erudite covjecanstva, blago vam pameti. Haj\'mo sad, Kur\'an u ruke i glavom od pod, a mozda mozemo i totem da podignemo, da skacemo i igramo oko njega i prizivamo kisu. Hamdija
kad je Arm.strong bio u Rij..adu, cuo je E.zan i rekao...sta je ovo? ljudi su mu rekli to je ez.an, po.ziv na na.m.az....on je re..kao da je cuo isti g.las u sv.em.iru!!!
Sto ga nisu na mjesec ukopali?
Tolike godine u lazi i umire u lazi, stvarno nemam rijeci za tako nesto, a sve se vec kodinama znalo da je to najveca svjeska laz tih vremena i da iza toga stoji americka masinerija uostalom pogledajte video na you.... Dark Mission Part 1 - NASA Moon Hoax - Analysis of the Lunar Photography
Da su bili do sad bi Centrotrans i Litvatrans imali redovne linije svaki radni dan
ja sam konto da će ga ukopati na mjesec...
kitu su se oni ikad popeli na mjesec daj ba s onakvom opremom u ono vrijeme.. sto se sad ne penjiu daj ba
Jučer mu je znači dženaza bila
Eto i to moramo da znamo,jaoj ..moderatoru, urednice , smece, imas li sta pametnije da informises ovaj napaceni narod , kako ce narod preziviti ,vidis li katastrofe sa pozarima , nailaze gladne ...godine...!
Još i da ste bili na Mjesecu gdje bi vam kraj bio