Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva ba al kaida? Gdje je ta? Čija je ta? Ko na dunjaluku tvrdi da je iz al kaide? Dobro je ba američko cionističke propagande i idiotskog prenošenja
sve muslimani trguju drogom i oruzjem... to im vjera dozvoljava...
Al Qaida,terorizam,islamska,trgovina rakete, svi tekstovi u danasnjim medijima povezuju islam sa terorizmom koji su izmislili upravo oni koji se fol bore protiv terorista pod krinkom unistenja islama i zagorčavanja zivota muslimanima.
@aa Zapadna sahara ti je 98% u vlasnistvu Mirsada Kukica, a ostalo je vlasnistvo federacije BiH
A čija je zapadna Sahara???
da ste imalo pipsmeniji znali bi da nema \"islamske regije\" Magreb ali postoji muslimanska zemlja koja se zove Maroko a na arapskom Magreb.
Koja si ti budaletina i fašista.
zasto trositi skupe avione kada su Bespilotne Tehnologije daleko efikasnije u borbi sa islamom ... sa bespilotnim lijepo posmatras mudzahide, cekas da sjednu popiti kahvu i onda i fino po 90 stepeni smjestis jednu u dzezvu !