Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo je slavnih vojskovođa koji su za vrijeme svoga života uspjeli osvojiti teritorije i načiniti respektabilna carstva.Koja je to zajednička nit koja povezuje sve slavne i neslavne osvajače što su krstarili uzduž i poprijeko ovom planetom?Željeli su CIJELI SVIJET !Iako su neki od njih imali izvanrednih poduhvata, nikada nisu bili ni blizu osvajanja svijeta. Tu je čast Tvorac sudbine, odredio onome koga je On odabrao. To je potomak Muhameda a.s. iz roda njegove kćerke Fatime.On će sa svojom vojskom osvojiti čitav svijet. Porazit će sve do jednog neprijatelja koji mu stane na put i nijednu bitku neće izgubiti. Njegove namjere su sasvim jasne. Ne da bi vladao svijetom, nego da omogući Alla hovim zakonima da zažive u svim državama, u svim domovima. Alla h će preko njega dati pobjedu i vlast Muslimanima, a cijelu će Zemlju ispuniti pravdom i blagostanjem. MEHDI – zapamtite to ime.
Svi znaju ko su Sjedinjene Američke Države. Ali neki neznaju pogotovo omladina kako u stvari funkcioniše. Čifuti drže ameriku na konopcu za vješanje. Dokle će moći da izdrži ostaje da se vidi. Sve je stvar interesa i finansija. Imaš pare platiš lidera države i praviš zakone. Pa zašto je kapitalizam danas na zapadu. Tu posla imaju čifuti. Oni nam neće pomoći sigurno ovaj naslov i tekst dovoljo govore o njihovoj želji i namjeri. Međutim sve je na nama, našoj vjeri i našem povjerenju, našem čistom i jasnom cilju. Šerijatski zakon je za sve riješenje, to je Božiji zakon, kojem se oni protive jer ugrožava njihove lične interese i zabludničke ciljeve.
i jos nedaju da se napise A.l.l.a.h. kako treba > koja zabluda.
......
dobar ti je ovaj prethodni komentar, ne ovo za sax nego ovo ranije...to je jedina istina...
Zanimljivo mi je to sto sam bio na ovom clanku u 1 i 27 minuta i na pojedinim komentarima je bilo vrlo malo ili nikako negativnih glasova. Sada, za samo 7 minuta razlike na nekim komentarima ima cak po 30 vise negativnih glasova nego prije samo 7 minuta :) Ovo sam primjetio jos jednom ali sam mislio da zaista komentari nisu ok. Ne moguce je da se 30 ljudi dogovori i klikne u isto vrijeme na negativan kom. NEKO IZ REDAKCIJE SAX-A ILI KO GOD JE U STANJU OVO DA URADI, OFIRAN SI PRESTANI.
Ma ima ono nešto više u vjeri gdje nema nigdje drugo. Biti povjerljiv znači vjerovati, a uz to imati čist i jasan cilj. Nažalost i muslimani danas nemaju vjere, nemaju povjerenja, nemaju jasnog cilja. To bi se tako reklo, ali to nisu muslimani. To su izdajice i dvolicemjeri, koji se povijaju po vjetru kufra i nevjerice. Požrtvovanje, to fali kod mnogih danas. Ali oni koji su se požrtvovali da bi ostali mogli imati mir i normalan život su zapostavljeni od tih svojih da kažemo prijatelja, pa čak i vođa nek him je nasramotu koliko su brižni. To je primjer našeg predhodnog rata. Koliko je porodica Šehida što se zaljevaju mukotrpnim znojem u tuđim državama za koru hljeba dok ostali uživaju u dobroti slobodne države za koju su članovi tih porodica svoje glave dali. To toliko govori o našoj vjeri i povjerenju da mi nismo ni svjesni. Svi trče da budu vođe i da lijepo izgledaju među masama ljudi. Ali nisu svjesni njihove odgovornosti i tereta koji him je zavratom.
@Zlatan to samo pokazuje stanje i odraz svijesti ovog naroda ! svijesti o sebi ! na nekoj vijesti o kriketu bit će više komentara i gluppih Bošnja koji komentarišu ali ne i na članku koji govori o četnničkim ratnim zločincima koji su nas jučer klali i htjeli istrijebiti ! kakva smo mi stoka zatucana i naivna vjerovatno bolje i ne zaslužujemo !
da su mu ponudili dovoljno dolara, taj izdajnički šuppak Abbas vjerovatno bi i pristao na to što anglocionsiti traže !
Zalosno je to sto dzekini artikli imaju 200 komentara a ovaj samo 8 (za sad) A Americka stoka neka crkne od muke, mi ne priznajemo Izrael i nikad necemo jer su nametnuli sami sebe tamo. A A.l.l.a.hova je zemlja pobjeda ce doci kad se mi vratimo vjeri insha A.l.l.a.h. \"Reci: Umrite od muke, A.l.l.a.h.u. su zaista poznate misli svacije\"
SAD je 2003 obecao Palestini drzavo, pred okupaciju Iraka. Tada su obecali drzavu do ljeta 2005. Sad smo u 2011, trebali bi slaviti 6 godisnjicu suverene Palestine. If you play me once, it\'s on you. If you play me twice, it\'s on me.
Samo da Bog opet pošalje Amerima koji potres, vjetar ili da se konacno aktivira onaj vulkan pa da oni budu u situaciji u kojoj se sada nalaze Palestinici.
zar je samo to amerika... zuc... licemjerje... laz :/
burazeri nema od te priče ništa znate da se medvjed samo medvjeda boji... e da bi vi postali nezavisni i priznati .... morate prvo postati medvjed... dok god budete kunic... niko vas priznati nece jer vas se nece bojati