Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TO VAM DODJE 631.000.000.000,00 X NAKON SRANJA GUJICU OBRISAT
@Q Covjek nije kao ti, logicki matematicar. Kod njega je kao kod vecine, zaokruži i gotovo. A sto se tih pustih milijardi usa $ tice, mislim da im je dovoljno ja jedan kwartal osim ako svi talibani isli na Hadj tokom citave 2013.
631 milijarda USD = 631.000 miliona / 2 (odnosno za 50% ) 315500 miliona i isto toliko milionera su mogli napraviti. USA ima oko 350 miliona stanovnika tako da si fulio u kalkulaciji ne za jednu 0 nego za dvije 0. A mogao bi poraditi i na elementarnoj logici
e jest im i problem imat budzet kakav hoce kad sami stampaju pare u kolicini koju hoce a od inflacije se cuvaju tako sto na silu drze dolar trazenom valutom u svijetu ( nafta se u dolarima kupuje zlato itd). Zato oni vojsku forsiraju jer bez vojske bi bili obicna žabokrečina debelih i mutavih ljudi!!!!!
SAD su primjer efikasne,snažne,hrabre i uporne zemlje.
Haj ti obnovi malo osnove matematike
Da su smanjili budzet za 50% mogli su svakog stanovnika naciniti milonerom!
Njihov jednogodišnji vojni budžet će svi nivoi vlasti u BiH zaraditi u narednih jedno 136 godina
da nam da big brother samo ovu 1milrd. od 631 i da se usmjeri kako treba bili bi preko noci na nivou slovenije od a-z s svime
Cjelokupni budzet federacije 1,2 milijarde eura. HAHHAHA FILDZAN DRZAVA
...sitniš...
631 000 000 000