Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAD: Učenica ometala nastavu pa je sigurnosni službenik bacio na pod i vukao po podu Bosna: Nastavnika učenici bacili na pod i vukli po podu ne zna se sta je gore?!
Naravno na snimku je samo posljedica a uzrok se nikada ne snimi. Kad nesto izvuces iz konteskta uvijek izgleda drugacija. Brutalnost danasnje omladine je poznata zato me ovo ne cudi...
Ma sve je to kucni odgoj, ova nasa djeca danas su postala nesnosljiva, na svaku odgovaraju, nedaju si ni jedne reci, a u USA je to 200 puta gore. Ne cudi me uopce ovakva reakcija zastitara, i treba ih malo pritisnuti.
Wanna be cop :D
nego sta je trebao uraditi? da je pusti da divlja?
Znaci;zamislite da neko ometa nastavu, provocira i usto nece da napusti sat?Sta drugo uraditi nago bezobraznu ntuku upravo ovako izbaciti ne samo sa sata , nego i iz skole!
nek ju je vuko trebo ju je prisavit palijom, nastavnici su izgubili sva prava ***te
ni kod se ne smije, al Amerika ima normalne zakone al bolesne ljude .)
Ne shvatam šta je loše uradio ???? Kući pa se mangupiraj drago dijete. Čestitke security za umjerenu i neophodnu silu, sad je barem mir u razredu.
da je ne znam koliko bezobrazna bila..........ovo sigurno nisu smjeli napraviti........vjerujem da ima ovome i uzrok ali svejedno djeca su to i sa njima treba drugacije.......ovo moze da izazove samo kontraefekat, jos vecu mrznju prema skoli i ucenju.....okruzenju itd.
ja koliko vidim mi bosanci smo na strani sile i samo sile.........ja sam protiv toga.......priznajem da niko ne moze izvuci zivce ko djeca a pogotovo teenageri..........ali zar ne mislis da je ovo pretjerana sila nad djetetom???
znaju naravno........a zasto???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo ostro bajo moj xD... zajbjm se...koji kreten u pm...
Ne znam stvarno šta je mogla uraditi za ovakvu brutalnost.
Gdje su pedagozi i psiholozi da djevojcicu rijecima ubijede da ne ometa druge? Gdje je direktor? Svi se zgrazaju, ali ako nastavnik nema rezultate zbog ometanja nastave onda je nastavnik kriv sto nije pripremio sat na valjan nacin.
Koja grubost !!!