Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ste gledali Nicija Zemlja i onaj dio o Ruandi, ovi komentari mi dodju nesto kao to. Nasli se Balkanci komentarisati o Palestini i Izraelu? Inace Rahm Emanuel je bio istaknuti clan srpskog kokuza u US senatu. Informacija za one koji su navijali za Obamu tokom izbora. Tu nam vjerovatno lezi i odgovor o \"ustavnim incijativama\" administracije Obame u BiH, koje su takve da ih ni Seselj odbiti ne bi mogao.
u pravu si, on je sluzio izraelsku vojsku i sada je u vrhu americke vlade. otac mu je bio clan izraelske militantne organizacije , kako amerikanci miljem zovu teroriste koje podrzavaje. i on je veliki zionista samo iza paravana. pozdrav
nije ćifi bilo muka kada je bio na terorističkoj obuci u tel avivu isto ko i ćaća mu. nego sada kada se čitav projekat opasno ljulja.
@Ehud a što majke ti!? http://www.haaretz.com/hasen/spages/1140374.html evo ti ista vijest u po izraela izašla u haaretzu. malo proširi svoje vidike pa onda pljuj, kontam.
dobar ovaj Emanuel...Emanuele, sreco dodji kod mene da ti izlijecim svaku muku...
Ha jah. Ko ih ..ebe . Dodjite kod nas, mi se lako dogovorimo
izraelci ne brinite se nista...sad ce vama vas dodo jedno pismo podrske poslati
i nama je muka od izraela i amerikanaca i njihovih cionistickih projekata...sve su to ista go.vn.a