Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O vi slabi što povjerovaste u bajke ne bojte se istine jer istina je lijepa. Ne mrzite svoju braću samo zato što su i oni izmanipulirani sličnim bajkama, jer svi mi smo djeca svemira satkana od iste svemirske prašine. Kako reče Stephen Hawking, pogledajte ka zvijezdama tamo je budućnost naše vrste. Ne dozvolimo da našom krivicom neka druga vrsta u budućnosti iskopava ljudske fosile.
Ovaj svećenik regularan je gost u Kanadi ,a kako sam čuo ,veliki poklonik njegovog rada je i bosanceros ,kojeg je mama kao izbjegličko razmaženo derište (porijeklom iz nepostojeće S.A.O Krajine) dala ovom gospodinu na obrazovanje i odgoj. Pogledajte kako je samo dobar posao napravio!!!! Nadam se da će i bosancerosovu djecu isto tako nagu ... mislim vaspitati da budu uzorni građani Kanade.... Ehehehehheheheehehehe
Još da onog iz gluhe bukovice otjeramo u zatvor pa da bude pravde
hahahahahahahahahahhahahaha
Soroš zadnjih godina napada uglavnom crkvu ali doći će red i na nas. \"...Podsjetimo, George Soros je osoba koja je devedesetih vrlo često u medijima ponavljala kako će njegov \"konačni cilj biti ostvaren kada na svijetu više ne bude niti jedne nacionalne države i religije\", a nije se libio niti odriješiti \"kesu\" za financiranje skupina osoba ili pojedinaca koji će raditi na izrečenim ciljevima....\". Religija mu smeta u provođenju svjetskog trenda u propagiranju ped_erluka, izopačenosti i uništenja porodice i braka.
TO JE NAS BRAT SVI SMO MI ISTI
Puk`o si k`o kokica.
Evo ovako se proganja vjera, objavljivanjem laži o božjim slugama. Isfabrikovanim \"dokazima\" i navodnim izjavama (u stvarnosti nepostojećih žrtava) nastoji se popljuvati vjera blaćenjem klera što je više moguće. Sekularisti pojačavaju ofanzivu. Vrijeme je za buđenje i kontra-ofanzivu.