Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Shugo, aj ba ne foliraj vise narod..Providan si skroz..PA TI SI AMERICKI COVJEK ISTO KAO STO JE MUSARAF U PAKISTANU, SILAJDZIC U BIH, MESIC U HRVATSKOJ, GADAFI U LIBIJI, TADIC U SRBIJI, PUTIN U RUSIJI.. SVI STE POSTAVLJENI IZ JEDNOG CENTRA, A IZBORI...HAHHAHHA...IZBORI????KADA BI NAROD ODLUCIVAO NE BI BILO NI NARODA NI DRZAVA KOLIKO JE NAROD GLUP I ZATUCAN..I DA NE IDEMO DALJE... SUPLJA, GEBELSOVSKA..
Stoji li i Izrael\'?
Cro real - idi sine nauci nesto o svijetu u kojem zivis, procitaj, obrazuj se malo pa onda laprdaj!
ma ja, sto me ovo podsjeca na nas ovdje u bosni i hercegovini, kad se nesto lose desi za sve, ali uvije i za sve su krivi SDP i zlatko lagumdzija pa tako i voim jadovima za sve ali uvijek i za sve su krive SAD jadno stvarno
A kao Chavez stoji na braniku otadzbine ispred CIA?
LOGICNO. SLAŽEM SE SA \" ISTINOM \" ILJ
ja to nisam znao
Istina je da je ovaj ciko u pravu - SAD je iza svakog zla na ovom planetu....
chavez je obicni diktator, koji je za kratko vrijeme svoju zemlju vratio unazad za nekih 50-ak godina. recite mi samo jedan primjer neceg sto je napravio za vrijeme svoje vladavine. samo zvecka oruzjem i pokusava promjeniti zakon kako bi bio vladar do smrti. podsjeca me na milosevica.
pa to i budala zna da SAD stoji iza