Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka napadnu Rusiju pješadijski pa će posao u Coltu da procvjeta.
NEMA VI[E STARIH DOBRIH KAUBOJA.
Pa evo na način na koji ce oni razumjeti, who gives a fuck ?!
Konzum ponudio pomoć radnicima Colt-a (duša draga)
colt na aparatima :) nisam mogao odoljeti :)
Ne sikiraj se colte,sad ce money na racun od covjeka koji je 7 puta presadio srce,a tu je i covjek koji je spasio charly hebdo za 24 sata..
sada će njih popravit isil-ovci, samo ove puške će da dobiju halal certifikat, bagdadi dao blagoslov
Napadne USA sada Pakistan jer joj još samo to ostalo i spasi firmu. Čudna čuda.
To je bio sarkazam. Naravno da neće dirati zemlju koja ima atomske bombe. 2008. je imao 70, a sada se procjenjuje na najmanje 100.
Ni Sjeverna Korea ne bi ciljala američke gradove kada joj pod nosom Južna Korea. Zašto Iranu ne daju atomsku iako znaju da nisu direktna prijetnja američkom tlu? I Pakistan može na isti način po potrebi da ucjenjuje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)