Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne prikazivati ovo, ko zna kakve se ideje radjaju u poremecenim mentalnim sklopovima policajaca u bosni...
Lezis, maloljetnik si, ne pruzas otpor...siledzija VIDI da si mlad i da ne pruzas otpor.U CEMU JE FAZON?!! Molim BH policijske uhljebe da odgovore, kakva su VASA pravila u BiH?
Pa jest ono kad se vidi samo zavrsni dio snimka ispadne to tako, a sta je prethodilo tome koga boli uho. Ima slucaja udari policajca bokserom bez razloga i pobjegne pa kad ga uhvate ima snimak "vidi sta mu rade a on samo stoji"
@PerfekcionistTZ Care, naravno.Samo, policija se ne zali, kada budu, PODRSKA! Do tada IDU KAMERICE NA RAMENA :))) Tik Tak...Tik Tak...
drotovi..gamad obicna..ACAB!!
U SAD te prvo izdegeneče ili upucaju pa tek onda pitaju imaš li autizam
I ja imam autizam. Nemam prijatelje i ne mogu gledati ljude u oci. Zbog toga se ne snalazim u socijalnim situacijama i ljudi me izbjegavaju.
Siledzije su u policiji, od pamtivijeka. ...
To se naziva monopol nad upotrebom sile i prisile koji svaka država ima u odnosu na svoje građane. Negdje je to mnogo izraženo kao u SAD npr a negdje znatno manje kao npr u zapadnoevropskim državama gdje policija mora paziti na tzv prekoračenje u upotrebi sile. Koliko im je država dala prava, toliko ga i imaju
Na kraju ce se ispostaviti da je dobri policajac samo htio da momka izlijeci od njegove bolesti
dodži te meni davas glavom ubiem
Imal iko pravo ovako postupat sa jednim ljudskim bicem,ako mu ne ugrozava zivot ili zivot osobe koju stiti posto u ovom slucaju se radi o policijskom sluzbeniku..? Prekoracenje ovlasti?
Visoko-tehnoloska drzava, politicija ima medicinski pendrek.
Bolesni zapad.
Bolesni zapad.
Neka ga je namlatio i onog neku noć uzp-ovca neka su i njeg namlatili...Nikad policija nemlati bezveze upamtite...Ako se nekurčiš neče te ni mlatiti...Mene su namlatili sa 16 god i tada sam mislio da sam upravu ali sada kad analiziram stvari,pa brate kurčio sam se...
Bolesno je i strasno to sto izjavljujes...toliko.
"Land of the FREE"
and home of the brave, dvojica na dijete
Po dosta komentara vidim da vecina prizeljkuje onu staru komunisticku policiju koja sve redom dobro isprebija i nekoga cak ostavi invalidom pa onda pita jel ko sta kriv . Pa da vam djecu na povratku sa setnje presretnu i preventivno premlate jer su negdje blizu bili neki lopovi a oni ne mogu bez batina raspoznati ko je lopov a ko nije .
U pravu si, bolji je ovaj sistem, pa onda znas u kojim ulicama koji kabadahija operise, ima 23 krivicne prijave, ali je i dalje u akciji i nedostizan sudstvu i policiji. I slicnih primjera koliko ti dusa pozeli.