Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će Nutyahu da kaže na to?
yahoo to sve zakuhava
obamina moc je odavno ogranicena,od strane rokfelerovih i rothchilda.Sa dogovorom oni gube,i sve ce uraditi da ga ne bude,jer nije im jasno zasto se iran slozio sa njima i popustio im toliko,njima nije do mira i demokratije,oni opstaju na ratovima i sukobima po cijelom svijetu,tacnije hrane se sa tim..Republikanci ili demokrati po meni jedno te isto,samo se stvorila slika da se bore za razlicite stvari a u stvari svi su oni zajedno sa istim ciljevimai namjerama..
Republikanci imaju kolektivno bjesnilo. Sve u svemu, nevjerovatna grupa idiota zaostalih u nekom drugom vremenu...
Jednostavno satanistima ne odgovara nikakav miroljubiv dogovor. Žele krv po svaku cijenu , na bilo kojoj tački zemaljske kugle,bilo da su republikanci ili nacisti ( šatro demokrati) , samo im se razlikuju metode kako doći do sukoba.