Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ce makar jedni biti pametni i odbiti \"pomoc\" najvecih svjetskih licemjera.... Valjda je Irak bio neka skola.
A sta bi imperijalisti mogli drugo razmatrati...oni i zakuhaju da mogu trositi oruzje, tj.prodavati ga...a kada se okonca sukob na kojem zarade na stotine milijona, onda postanu \"oslobodioci\" koji crpe sve prirodne resurse, prvenstveno naftu. Kakva ironija....
nije nego zato sto si ti gov.no, gledaj sebe majmune, nacija ti mjenjala vjere ko carape..zato psst..
e blago onom kome Amerika donese slobodu i pravdu, gori mu dzehenem ne treba
zato sto su palestinci arapi, a arapi su zivotinje kao srbi.
KOJI LICEMJERI !!! ZAŠTO NE RAZMJESTE VOJSKU OKO IZRAELA KOJI NAROD PALESTINE DECENIJAMA DRŽI POD OKUPACIJOM TE VRŠI GENOCID ??? !!!
Više nije Kondoliza sad je Suzan.