Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zemlja koja svima nalazi \"recept\" za dobar život, u kojoj je sve kaobejagi....robovi si zadnji nestali u americi a segregacija traje i danas....mi smo mila majka za nji i ovakvi nakaradni, kakvi jesmo, bolji smo....
Zaboravili ste naslov \"umno bolestan\" jer je zasigurno krscanin, a posto ocito nije musliman, nema ni ono \"terorista\" :) **bo Ameriku !! Fuj je zemlja !!
Hrišćanski terorizam. Hrišćanska vjera je učinila toliko zla ovom svijetu da bi bilo puno bolje da nije nikad ni postojala. Onu 13-godišnjakinju bolje da nije posjetio Sveti Duh. Fuj.
moguce u zemlji najvece demokratije
Zar ali kad je musliman u pitanju vi ga uvijek ali bas uvijek nazivate teroristom a sto je ovo?Sto su ovi amerikanci samo radili indijancima i crncima koliko su ljudi ubili u Vijetnamu u Iraqu i Afganistanu zar to nije terorizam mamu im k.r.s.t.a.s.k.u
Vratite se onda i vi srbi odakle ste dosli prije osmanlija,nemojte biti hriscani budite iliri i vjerujte u Sunce,Zvjezde i Mjesec,to ti je prvobitna vjera Skote odvratni ti si POHRISTOCEN,i tvoj otac i tvoja majka,vrati se prvobitnoj vjeri gade odvratni ruzni glupi
Pogledaj ovaj video pa onda pricaj nesto o \"white supremacists\": http://goo.gl/CgJNI
DOTAVNO VOZILO! Redakcija, lektor ovo ono FUJ!
Obama zovi samo zovi
Da je crnac ili arap bio bi terorista ovako je \"samo\" rasista.
Ako se slucajno posluzis cesljem da pocesljas svoju kosu onog koji ima vasi u glavi-ne provjeravaj samo da li ima vasi na ceslju,vec provjeri ima li i gnjida.Tako su Srbi u zajednickom zivljenju uvijek provjeravali vasi,a za gnjide nisu marili.Tako se od gnjida na Srpskim glavama razvile vasi.Zato sa Bosnjacima ne treba imati nista zajednicko-ma ni cesalj za kosu,oni su usi i gnjide su im opasn.Da ih nebi trijebili na dozvoljavajmo da zive u nasoj blizini.Najbolje ih je vratiti tamo gdje je i postojbina njihova,pa neka svoje gnjide dijele sa svojim usljivim Turcima.
Tjesi se sine,tjesi..
i mi smrdi samo isto ovkao teroristi i genocidaši, zločinci i barbari
vidi se kako si plitke pameti, kad bi se vracao svak odakle je dosao u americi ne bi ostao niko osim saka domorodaca, ovi koji sebe danas nazivaju amerikancima i smatraju da imaju iskljucivo pravo na tu zemlju vise od ovih iz afrike nisu nista manje doslje od tih crnaca, a ti bi se isto mogao vratiti odakle si dosao, u p.m jer takvima nije mjesto na zemlji
Slazem se da su crnci cesto racists, ali na surface. Gori su white supremacists koji su puni prave mrznje, zelje da ubiyu i dominiraju sve tamnopute osobe, sto je najgore spremni su da svoje zelje izvedu in practice!! Crnci cesto jesu scum ali vjerovatno nisu ovo troje ti sto su ucinili toj babi nesto......tvoje misljenje je inace tipicno za tvoj narod: pojedini nesto urade i odmah vam je ok osvetiti se cijeloj grupi....a uostalom niko nikom ne smije oduzeti zivot!
I tebe takodjer u Afganistan, odakle Srbi poticu.
Ako si mislio na mene, ne branim ja ove ili one vec nisam za rasizam. A, cinjenica je da su najveci rasisti u Americi crnci.