Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kamo sreće da je ovako u Saraj-ovasima (na engl. Sadaka City), pa da policija lijeta helikopterima, ulijeće k'o u filmovima u kafiće, kafane i slična okupljališta besposlenih Bošnja i ostalih oktrojisanih Bosanaca (tj. Srba i Hrvata)... ovako, bodu se nožovima, šta će jadna sarajevska stranačka policija im!
da nije teroristicki napad .. aaah da - ne rekose da je musliman ! Samo je covjek umno bolestan !!
Oruzje nisu problem :) Svaki Amerikanac ima sigurno po 2 il' 3 pistolja/puske.. Bolestan narod
nisu svi na bobama ko ti
samo nek se ro.ka krstaška krmad...treba im još dati oružja nek se medjusobno istrij.e.be
"Sve se vraća, sve se plaća!!! Činite zulum, agresiju i kriminal u naftaškim zemljama, evo kako vam se vraća!!! NEMA KAZNE DO BOŽIJE KAZNE, TO NEKA ZNATE, BAGRO IMPERIJALISTIČKA ONA CIONISTIČKA!!!! " Ponestalo boba :)
Sve se vraća, sve se plaća!!! Činite zulum, agresiju i kriminal u naftaškim zemljama, evo kako vam se vraća!!! NEMA KAZNE DO BOŽIJE KAZNE, TO NEKA ZNATE, BAGRO IMPERIJALISTIČKA ONA CIONISTIČKA!!!!
Cuj svadjao se !
ovo onaj iz OZ-a