Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je pravo lice USA. Biden-ov atribut ’pakaš’ uz ime izraelskog masovnog ubice je dimna zavjesa za malo naivnije.
AMERIKANCI SU GORI OD ŽIDOVA
Sad je sve tako ogoljeno i jasno ko je vlasnik cijele ekonomije zapadnih država. Ko to sad ne vidi taj je sljep i nema mu pomoći. Ĥazàrì drže SVE.
Amerika je Izraelski protektorat. Amerikanci se ne pitaju ni za šta. Zato su se Čović i Dodik ulizivali Izraelu. Znali su odakle naredbe stižu.
Tacno me ljute da ponekad pozelim da ih Kinezi poderu
Satanisti i cionisti i Amerika a i ovaj sud.
Sad je ocito ko drzi Ameriku.
Mamu vam genocidno jenkijevsko robovlasničko banditsku.Nema te riječi na jezicima svijeta da se opiše kakva ste gowna.
Sa USA upravlja zidovski novac...i taj isti novac pise zakone kako ce se ko ponasati..Nekima ukinuti sve..a neko ti moze ubiti dijete a ti samo da to gledas...Hitleru ustani...
Pa sigurno,šta se drugo ocekuje?? Ubice se moraju međusobno podržavati.
Povlacenje odmah
Saučesnici. Ovako će Amerika i bosanske muslimane štitit, tj vec ih je jednom embargom na oružje štitila. Da nije bilo Allahove pomoći i Irana, mi bismo na koljenima bili zaklani!!!
Koje zlo je SAD! Svoje bahato kopile štiti već 70 godina i omogućava mu da nekažnjeno otima, progoni, siluje, ubija itd.
Ovo nikoga ne treba da začudi.
Jel to ta pravedna Amerika kojoj mi idemo u susret . Koji su to smradovi cionistički.
Gasi internet, motaj kablove. Nisu onda vala ni Srbe trebali teretiti ako ćemo tako gledati. Pa taj izrael ima problem s drugima otkad je dunjaluka. Tačno bi se neke zemlje trebale sastati i da se donese odluka o preispitivanju nestanka desetina miliona domorodaca sa tla USA, poznatijih kao indijanci. Pa naći pravni osnov i sklepati tužbu za genocid. Zločin nikad ne zastarijeva.
Naravno da su protiv jer su i oni na isti način došli u posjed usa. Usa je nastao od otpada iz eu.